"Українські сенсації": як живеться російським зіркам, які підтримали Україну

"Українські сенсації": як живеться російським зіркам, які підтримали Україну

Вони до війни зробили якнайбільше для російської культури і народу, а тепер стали ізгоями і націонал-зрадниками.

Поділитися:

Завтра, 4 жовтня, в 20:15 в ефірі "1+1" новий фільм з циклу "Українські сенсації" - "Друзі хунти". Це фільм про відомих росіян - незгодних - які не підтримують політику Путіна. Вони до війни зробили якнайбільше для російської культури і народу, а тепер стали ізгоями і націонал-зрадниками.

"Кремлівська пропаганда не щадить навіть своїх. Зараз російським знаменитостям, які підтримують Україну і намагаються говорити правду про події, в Росії оголосили "некультурну війну", - розповідає ведучий програми "Гроші" Олександр Дубинський, який також керує проектом "Українські сенсації". - Тих зірок, хто не згоден називати українців фашистами, на російських каналах поливають брудом, їх концерти скасовують, але вони продовжують писати чесні пісні і знімати кліпи. Ми вирішили підтримати артистів, які чинять геройський для сучасної Росії вчинок - намагаються говорити правду. Ми розповімо про справжніх зірок, які світять навіть через хмари пропаганди, що затягнули сучасну Росію".

Журналісти "Українських сенсацій" поспілкувалися з Андрієм Макаревичем, Діаною Арбеніною, Станіславом Бєлковським та іншими музикантами, які їх підтримали та дізнатися чи доведеться артистам йти в підпілля, як за часів СРСР? Хто з українських музикантів підтримав колег?

Багатьом російським артистам заборонили в'їжджати на територію України. Багатьом українським - на територію Російської Федерації. Автори фільму "Друзі хунти" підрахували, скільки втрачають українські та російські зірки під час україно-російської війни.

Також "Українські сенсації" в цю суботу розкажуть і про українських артистів, які готові підтримувати кремлівські ідеї, щоб не втрачати заробіток в Росії. Хто, крім Таїсії Повалій та Анни Седокової, продовжує давати концерти в Кремлі і отримувати нагороди від російського уряду?

Не пропустіть і дізнайтеся імена тих, хто, незважаючи на гоніння і переслідування в своїй рідній країні, продовжує підтримувати Україну, у фільмі "Українські сенсації. Друзі хунти" в суботу, 4 жовтня о 20.15 на каналі"1+1".