Українські супермаркети підвищують стандарти обслуговування завдяки "Інспектору Фреймут"

Українські супермаркети підвищують стандарти обслуговування завдяки "Інспектору Фреймут"

Перший епізод другого сезону програми "Інспектор Фреймут" на "1+ 1", який вийшов в ефір минулої середи і був присвячений київським супермаркетам, викликав небувалий резонанс в суспільстві. 

Поділитися:

Перший епізод другого сезону програми "Інспектор Фреймут" на "1+1", який вийшов у ефір минулої середи і був присвячений київським супермаркетам, викликав небувалий резонанс у суспільстві. Глядачі були шоковані, побачивши, який непотріб їм видають у магазинах під виглядом свіжих продуктів, і з якою неповагою ставляться в супермаркетах до своїх покупців.
 
Старання команди "Інспектора Фреймут" не залишилися марними. Основна мета проекту – сприяти позитивним змінам у проблемних сферах українського суспільства – досягнута. Підтвердженням цьому стала заява мережі супермаркетів "Велика кишеня" про зміну керівництва компанії після негативних результатів "інспекції".
 
На офіційному сайті представники "Великої кишені" повідомили про зміни, які відбулися в торговельній мережі після перевірки "Інспектора Фреймут". Так було прийнято рішення про новий менеджмент компанії та проведення повного аудиту роботи мережі. Управляючого магазину і продавця, які грубо порушили стандарти якості обслуговування, звільнили. А всі продукти відділу власного виробництва в скандальному супермаркеті були утилізовані.
 
"Місія проекту "Інспектор Фреймут", як і всієї компанії "1+1 Медіа", - створювати контент, який змінює уявлення людей про світ і про себе. Це реаліті-шоу сповнює надією та дає можливість вірити, що від кожного з нас багато що залежить, і ми здатні змінювати світ на краще. З кожним маленьким кроком назустріч самоповазі ми стаємо кращими, і кожен з нас на своєму скромному рівні здатний змінити країну", - прокоментувала генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна-Масляна.
 
Команда "Інспектора Фреймут" вірить, що це тільки перший крок на шляху до підвищення рівня життя кожного українця, і продовжує висвітлювати ті проблеми, які більше за все хвилюють наше суспільство.
 
Нагадаємо, другий випуск програми вийде на "1+1" уже сьогодні, о 22:00. Тепер Ольга Фреймут "проінспектує" українські школи, зокрема і школи в зоні АТО.