Український графолог розказав усю правду про Анатоліча

Український графолог розказав усю правду про  Анатоліча

Сьогодні до студії "Сніданку з "1+1" завітав графолог Андрій Трошечко, який навчив Україну визначати характер людини за її почерком

Поділитися:

Сьогодні до студії "Сніданку з "1+1" завітав графолог Андрій Трошечко, який навчив Україну визначати характер людини за її почерком.

Спочатку фахівець розповів, про що свідчить нахил, форма певних літер та відстані між ними. А потім на прохання ведучої ранкового шоу Марини Леончук описав вдачу Анатолія Анатоліча, який нашвидкуруч зобразив на дошці два рядки тексту.

"Перше, на що варто звертати увагу під час аналізу почерку – літера р. Вона одна з найважливіших і відповідає за стресостійкість і пробивні риси людини, за те, наскільки вона може дати відсіч. Ви дуже стресостійкий, вмієте накопичувати енергію і в потрібний момент її позбуватися. А ще ви достатньо гнучкий. Умієте знаходити вихід із важких ситуацій. Вас важко загнати в глухий кут. Водночас ви часто кидаєте справи, не завершивши їх. Про це свідчить петля літери д. Ви покинули її, не довели до кінця. А ваш підпис говорить про те, що ви достатньо швидко приймаєте рішення", - проаналізував Андрій.

Ведучий ранкового шоу погодився з характеристикою графолога й зінався: здивований, що почерк справді може чимало сказати про особистість.

"Справді такі промовисті маленькі деталі. Я раніше ніколи не звертав на це уваги, а тепер знатиму, що вони означають", - подякував Анатоліч.

Про що говорять дрібні літери? Чому деякі люди "з'їжджають" на папері вгору чи вниз? Як характеризують автора тексту розтяжні слова? Усі відповіді – у сюжеті: