Юрій Горбунов, Святослав Гринчук та Тімур Мірошниченко розповіли, як та де проводять вихідні зі своїми дітьми

 Юрій Горбунов, Святослав Гринчук та Тімур Мірошниченко розповіли, як та де проводять вихідні зі своїми дітьми

Ведучі 1+1 – Юрій Горбунов, Святослав Гринчук та Тімур Мірошниченко переконані, що бути татом – це надважлива місія чоловіка.

Поділитися:

Продюсер, ведучий «Танці з зірками» Юрій Горбунов, ведучий «Твій день» Тімур Мірошниченко та ведучий ТСН Святослав Гринчук розповіли, як відреагували на новину, що стануть батьком та чи виник в них страх, чим  батькове виховання відрізняється від материнського та як проводять час зі своїми дітьми. Ексклюзив опублікували в спеціальному випуску журналу «Наталі.Kids».

Юрій Горбунов, переможець нагороди «Тато року 2019», разом з дружиною Катею Осадчою виховує двох синів – 4-річного Івана та Данила, котрий народився у серпні цього року. Для Юрія бути татом - це суцільне щастя, на яке він дуже чекав, планував та мріяв.

«Ми намагаємось вихідні  всі проводити разом. У нас завжди вечірні прогулянки на велосипедах з Іваном. Тепер ще з візочком Данила. До того, як Київ потрапив до червоної зони, ми часто на вихідні їздили до дитячого містечка професій в один із ТРЦ. На карантині, не ходимо. В цьому ТРЦ є різні атракціони щодо майбутніх професій. Діти можуть бути і пожежниками, і лікарями, і поліціянтами, і навіть порушниками, ким завгодно. От Іван страшенно це любить. Там іноді проводимо всі вихідні. І тому ці його бажання: «Давай, поїдемо на вихідні в ТРЦ - це святе».

Юрій Горбунов із синами

Ведучий ТСН на «1+1» Святослав Гринчук разом з дружиною Христиною виховує 4-річну донечку Дзвінку, про народження якої відреагував досі забавно. Дружина досі йому це пригадує.

«Христина із мене кепкує через це. Коли вона сказала, що вагітна - моє перше слово було: “цікаво!”,  Але це правда - перш за все стало дуже цікаво. Як це буде? Чи складно, чи весело? Чи так, як розповідають друзі та показують фільми? Якою буде ця дитина, як ми даватимемо собі раду з новою ролью. Що вдасться вкласти у малюка? Просто прийшло усвідомлення довжелезного і непередбачуваного квесту, який тепер маємо пройти», - розповів Гринчук.

За словами ведучого ранкових новин ТСН, в його сім’ї є певний розклад дня, якого вони намагаємось дотримуватись, а також цікава традиція на святкування дня народження доньки.

«Дзвінка вже його добре знає й обурюється, коли, наприклад, перед обіднім сном не чує своєї “законної” казки. А перед тим як лягти спати ввечері - ми обговорюємо яким був її день сьогодні: що запам'яталося, що вдалось, що сподобалось.  Щороку на її день народження організовуємо їй фотосесію, аби потім мати згадку і порівнювати, як вона змінювалась із плином часу. Також дружина щороку дарує їй маленький дзвіночок. Доньку звати Дзвінка, тож це символічно. Скоро назбираємо непогану колекцію”, - сказав Гринчук.

Святослав Гринчук з донькою Дзвінкою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий ТСН Святослав Гринчук показав, як проводить вихідні з дружиною та донькою Дзвінкою

Тімур Мірошниченко, який в цьому році отримав нагороду «Тато року 2021» разом з дружиною Інною виховує 3-річну доньку Мію та сина Марко, якому у січні виповниться 2 роки.  Ведучий переконаний, що чоловіки можуть займатися абсолютно всіма обов’язками по вихованню дітей. І в його сім’ї саме так.

«У нас ніколи з дружиною не було розподілення обов’язків на жіночі та чоловічі. Все, що завгодно, що не залежить від фізіології, я робив з перших днів появи на цей світ і Мії, і так само Марко. Зараз взагалі, коли дружина пішла на нову роботу і йде о 5 ранку з дому, то зранку всіх зібрати до садочка, нагодувати, одягти чи звечора вкласти спати, тому що дружині треба раніше лягти, спокійно роблю я. І нічого страшного в цьому точно нема», - зазначив Мірошниченко.

Тімур Мірошніченко з родиною фото

Сімейною  традицією у Тімура Мірошниченко є подорожі. Разом з дружиною та з обома своїми дітьми на перших місяцях їхнього життя кудись літали, подорожували. Мія вперше полетіла, коли їй було півтора місяця, а Марко полетів, коли йому було три тижні.

Але, як зазначив ведучий, зараз, через пандемічний період  та щільні графіки, різні зйомки та заходи не вдається, можливо, в повному обсязі проводити час з дітьми у подорожах, як би їм цього хотілося. Та родина Мірошниченко не сумує, адже затишні сімейні вечори з настільними іграми, переглядами улюблених фільмів та піцою - ніхто не відміняв, а перед сном обов’язково читання казок Мії та Марко.  

Новини по темі