В третьому ефірі "Вишки" стрибали синхронно "Герасим і Муму", "козликами" та "ластівками"

В третьому ефірі "Вишки" стрибали синхронно "Герасим і Муму", "козликами" та "ластівками"

У третьому епізоді, жартували в коридорах "Вишки", що будуть стрибати "тварини"! Таким став заявочний план закулісся суботнього спортивного шоу.

Поділитися:

У третьому епізоді, жартували в коридорах "Вишки", що будуть стрибати "тварини"! Таким став заявочний план закулісся суботнього спортивного шоу.

У ньому брали участь шість зоряних стрибунів: Ольга Харлан, Віталій Борисюк, Денис Силантьєв, Руслана Писанка, Степан Казанін і Арсен Мірзоян. У цей день вони виконували, як одиночні стрибки, так і синхрони.

Ватажком зоряної шістки традицыйно стала Руслана Писанка. Вона дефілювала "за лаштунками" у неймовірному костюмі: комбінезон - сітка був розшитий фіолетовими паєтками, які прикривали тіло стрибунки тільки в стратегічних місцях. Вінчав ансамбль блискучий тюрбан і... чорна коса. Руслана веселилася від душі і анонсувала свій вихід, як парад - але від цирку Дю Солей. Журналістам 1+1 вона несподівано зізналася, що її тюрбан, насправді, не що інше, як красива ширма головного образу, який телеведуча планує втілити в синхроні. Свій парний стрибок вона робила з Арсеном Мірзояном - "Містером Безстрашність" проекту "Вишка". Свій синхрон пара вирішила присвятити пам'яті Івана Тургенєва і його твору "Муму". Роль Герасима покірливо взяв на себе Арсен, а от Муму - якщо так можна висловитися - стала Руслана Писанка. Так от: під розкішним тюрбаном були заховані хутряні вушка нещасної Муму. За словами Писанки, розглядалося кілька версій світової класики: "Дід Мазай і зайці", "Титанік", серіал "Морські вовки", але перемогла безсмертна Муму. 

"Зло має бути покаране", - так прокоментувала вона свій вибір. "Я в тихому шоці!" - Додала вже серйозно.

На думку тренерів, одиночний стрибок Арсена був прекрасний - півтора сальто вперед з п'ятиметрової вишки. Трохи краще Арсена такий же стрибок зробив переможець російської версії шоу. Тому наставники Мирзояна ним дуже пишаються. Свій титул "Містер Безстрашність", він заслужив у чесній боротьбі. Складніше на "Вишці" поки ніхто не стрибає.

У третьому епізоді вибувшого Євгена Кошового замінив Степан Казанін: йому виділили зоряний халатик, модні плавки "сріблястий металік" і дали в пару на синхрон Дениса Силантьєва

Свій перший стрибок Казанін присвятив власноручно придуманому прислів'ю: "Якщо ти стрибаєш з одного метра - значить ти - Полякова", і відправився на висоту сім з половиною метрів, ніж "розірвав" серце Зеленського, але порадував тренерів. Казанінскій "вхід" у воду в цьому епізоді був "найчистіший". Він стрибав "солдатиком" назад - стрибок обличчям до вишки. 

Денис Силантьєв, з олімпійським спокоєм, блиснув модними золотими плавками. Але його "ластівка" - стрибок півоберту вперед з трампліна, був вдалим. "Ластівка" - тонкий стрибок, тут багато факторів, які можуть перетворити її на "ворону" (з підслуханого коментаря на трибуні. - Авт.)

Третій синхрон виконували Віталій Борисюк та Ольга Харлан. Їхній "козлик" вперед з пятіметровкі був гарний.

Якщо перший стрибок Ольги Харлан - спад назад, прогнувшись з триметрової вишки - "для "чайників" був виконаний ідеально" (з підслуханої думки на трибунах), то Віталій Борисюк вже на синхроні був явно засмучений оцінками журі після свого одиночного стрибка. Його "козлик" під себе з п'ятиметрівкі зібрав найнижчі оцінки журі.

В результаті голосування журі та глядачів Денис Силантьєв, Арсен Мірзоян, Віталій Борисюк, Руслана Писанка потрапили в категорію "боротьба за життя" на "Вишці".

У битві "за життя" "ластівка" Силантьєва була виконана ідеально, його залишили в шоу. Троє інших чекали своєї долі. Їхні повторні стрибки були слабші першої спроби.

А в цей час Дмитро Саутін та Володимир Зеленський постійно передавали мікрофон один-одному, щоб не брати "гріх на душу" і не озвучувати остаточний вердикт журі. Але мабуть дух світового руху на захист тварин проник у цей день на "Вишку" і рука журі не піднялася ще раз втопити нещасну Муму.

Отже, після третього епізоду "Вишки" вибувають Віталій Борисюк та Арсен Мірзоян. Їхні дружини здобули нищівну перемогу - чоловіки повернутися в сім'ї цілими і неушкодженими. А ось чоловікові Руслани Писанки та дружині Дениса Силантьєва, доведеться бачитися зі своїми близькими тільки пізніми вечорами або в телевізорі, на каналі 1+1 .

"Щасливі" хутряні вушка Муму, Руслана чесно здала до гардеробної цього великого театру під назвою "Вишка".

У четвертому епізоді в шоу "Вишка" на 1 +1 беруть участь: Ольга Полякова, Євген Нікішин, Анна Ходорівська, Олег Михайлюта (Фагот), Володимир Гришко та Олексій Матіас.