В Україні відбувся європейський дебют нового смартфона Huawei P smart 2019

Смартфон перевершує свого попередника 2018 року.

Поділитися:

Компанія Huawei представила нову модель середнього цінового сегмента – Huawei P smart 2019, доступний у новому градієнтному кольорі Полярне сяйво.

Смартфон P smart 2019 перевершує свого попередника 2018 року – Huawei P smart – за кількома параметрами. Він оснащений широкоформатним дисплеєм c краплевидним вирізом, сучасним 8-ядерним фірмовим процесором Kirin 710, камерами з підтримкою штучного інтелекту і має унікальний дизайн – все для того, щоб відповідати високим вимогам українського споживача.

При діагоналі в 6,21 дюйма і роздільній здатності FHD+ (2340x1080) дисплей пристрою практично не має рамок, а фронтальна камера розміщена в акуратному вирізі у вигляді краплі, що гарантує користувачам максимум корисного простору для контенту при збереженні компактних розмірів пристрою.

Флагманським можна назвати й ергономічний дизайн смартфона. Його монолітний зігнутий корпус без швів із глянцевою, схожою на керамічну, задньою панеллю отримав трендове колірне рішення. Градієнтний колір «Полярне сяйво» зачаровує переливами від бірюзового до фіолетового.

Ще одна перевага Huawei P smart 2019 – технологія NFC, яка дає змогу використовувати телефон в якості кредитної картки або проїзного. Для цього достатньо піднести гаджет до зчитувального пристрою.

Нова модель працює під управлінням енергоефективного 8-ядерного процесора Kirin 710 з технологією прискорення графіки GPU Turbo 2.0 і підтримкою штучного інтелекту, а також має 3 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті. У поєднанні з новою ОС Android 9.0 і фірмовою оболонкою EMUI 9.0 це дозволяє використовувати Huawei P smart 2019 для будь-якого типу розваг – від перегляду відео до популярних ігор.

Huawei P smart 2019 оснащений подвійною основною камерою (13 Мп, f/1.8 і 2 Мп) і 8 Мп фронтальною камерою, які працюють під управлінням штучного інтелекту (AI). Здвоєна основна камера розпізнає 22 сцени й автоматично застосовує оптимальні налаштування. 8 Мп фронтальна камера зі спеціальним режимом AI Selfie визначає 8 сцен та об'єктів і також автоматично оптимізує фотографії.

Для зручності користувачів смартфон оснащений сканером відбитків пальців і функцією розпізнавання за обличчям Face Unlock 2.0.

Huawei P smart 2019 отримав акумулятор ємністю 3 400 мА*год, що гарантує до 18 годин перегляду відео або 96 годин прослуховування музики на одному заряді. Крім того, інтелектуальна система управління акумулятором вживає додаткових заходів для продовження часу роботи телефону, в тому числі призупиняє роботу згорнутих додатків.

Huawei P smart 2019 буде доступний з 21 грудня в фірмових магазинах Huawei на вул. Хрещатик, 46, у торгово-розважальних центрах Dream Town, Ocean Plaza і «Городок», а також у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована вартість новинки – 6 499 грн.

 Результати отримані в лабораторних тестах Huawei. Час роботи залежить від режиму використання пристрою.

Новини по темі