Вагітна зірка серіалу "Кухня" змусила творців переписувати сценарій

Вагітна зірка серіалу "Кухня" змусила творців переписувати сценарій

Третій сезон популярного серіалу, що стартує на "1+1" уже сьогодні о 21.10, готує чимало сюрпризів для глядачів. 

Поділитися:

Третій сезон серіалу "Кухня", що стартує на "1+1" уже сьогодні о 21.10, готує чимало сюрпризів для глядачів. До прикладу, офіціантка ресторану "Клод Моне", вегетаріанка Настя постане в кадрі вагітною.  Цікаво, що за кілька місяців до знімань виконавиця ролі захисниці тварин Ольга Кузьміна й справді була при надії.

Про те, що стане мамою, акторка дізналася ще під час роботи над другим сезоном "Кухні".

"Щойно я зрозуміла, що вагітна, одразу ж сказала режисерові і продюсерові Дмитру Дяченку. Він запитав мене, чи готова я у такому стані зніматися далі. І, звісно, я відповіла: "Із задоволенням. Обома руками "за"! Після цього автори почали прописувати мою героїню Настю вагітною", - розповіла акторка.

Ольга народила між другим і третім сезонами, але згадує, що погодилась би грати й зі справжнім животом:

"Терміни знімання третього сезону повинні були навіть збігатися з реальними термінами моєї вагітності, але знімальний період посунувся. За цей час я встигла народити, тому в кадрі мені довелося робити штучний живіт. А то я би грала зі справжнім, як у житті (сміється)".

Окрім, вагітної Насті, на шанувальників сіткому чекають і інші приємні несподіванки. Зокрема, у серіалі з'явиться нова героїня – професіонал у напрямі молекулярної кухні Катя. Але і це не все, чим дивуватимуть творці! Чи не кожен новий епізод буде сповнений трюковими номерами: хтось із героїв падатиме у воду з палуби корабля, хтось потрапить під колеса, а хтось і зовсім, опиниться на вулиці ...

Ще більше гумору й почуттів у третьому сезоні "Кухні" з понеділка по четвер  о 21.10 на "1+1". Буде смачно!