Ведуча «1+1 Україна» Наталія Мосейчук взяла ексклюзивне інтерв’ю у Володимира Зеленського

Наталія Мосейчук взяла ексклюзивне інтерв’ю у Володимира Зеленського

У марафоні «Єдині новини» та на YouTube Наталії Мосейчук покажуть ексклюзивне інтерв'ю з Президентом України.

Поділитися:

Сьогодні о 18:45 у марафоні «Єдині новини» та на YouTube Наталії Мосейчук покажуть ексклюзивну розмову ведучої телеканалу «1+1 Україна» із президентом Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в “Мосейчук+” розповів, як екскерівник СБУ Харківщини Роман Дудін спробував захопити владу в регіоні

У матеріалі, який був записаний наступного дня після Дня Незалежності, ведуча поставить Президентові питання, які хвилюють всю країну. Чи є в України план на випадок, якщо нас не запросять у НАТО у Вашингтоні наступного літа? Чи ми надолужили виробництво зброї? Чи повинна війна перейти на територію Росії? Як довго країна може відкладати вибори? Чи готовий Зеленський почати боротьбу з корупцією зі своєї команди? 

«Останнє інтерв’ю із Президентом я записувала два роки тому, ще до початку повномасштабного вторгнення. Те інтерв’ю стало дещо пророчим для Президента, адже на питання про свою мрію він відповів, що мріє закінчити війну. Він мріяв, щоб історія його не стерла, щоб діти ним пишались, щоб батьки побачили зміни в країні. Саме із цих слів ми почнемо», - прокоментувала Наталія Мосейчук.

Дивіться ексклюзивне інтерв’ю із Володимиром Зеленським у марафоні «Єдині новини» та на YouTube Наталії Мосейчук сьогодні о 18:45.

Новини по темі