Ведуча "Сніданку з 1+1" приміряла образ гуцулки-модниці

Ведуча "Сніданку з 1+1" приміряла образ гуцулки-модниці

Людмила Барбір активно готується вийти на подіум на Ukrainian Fashion Week.

Поділитися:

Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір не відстає від колег і теж активно готується до дефіле на Ukrainian Fashion Week. На подіум вона вийде у вбранні від дизайнерки Альони Серебрової.

У Людмили дуже артистична натура: вона співає, танцює, легко імпровізує на сцені. Ймовірно, ці таланти пов'язані з її походженням - вона народилася в співочому краї, у Чернівцях, серці Буковини та Прикарпаття.

Саме тому дизайнерка планує одягти Людмилу Барбір у яскраве етно.

Руслан Сенічкін, співведучий Людмили Барбір, з радістю сприйняв цю ідею і вже з нетерпінням чекає на нове перетворення.

"Людмила - дитя Карпат, вона має глибокі українські корені. У новій колекції її ефірних образів поєднується зелень карпатських лісів, блакить озера Синевір, спокій гір. А бірюза, один з основних використовуваних кольорів, ідеально пасує до її чорного волосся", - так характеризує свою модель Альона Сереброва.

"У показі беру участь вперше - так що була дуже схвильована. Але тільки до зустрічі з Альоною Серебровою. Вона - неймовірної енергії людина, просто вирує ідеями. У паузах між примірюваннями Альона дала мені декілька практичних порад: які кольори, відтінки, форми і фасони мої, а які носити не варто. А перед показом обіцяла провести невеликий урок моделлінгу. Тож на подіум вийду підготовленою", - не стримує захоплення Людмила Барбір.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня в рамках Ukrainian Fashion Week. У ньому візьмуть участь ведучі групи каналів 1+1 - Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.

Індивідуальний образ для кожного ведучого створює окремий дизайнер. Так Марічка Падалко приміряла оксамитову сукню як у Скарлетт О'Хара, а Марина Леончук встановила рекорд в ател'є відомого дизайнера.