Обличчя каналу розповіли, без чого не уявляють Новий рік

Обличчя каналу розповіли, без чого не уявляють Новий рік

Єгор Гордєєв та Анатолій Анатоліч розповіли про свої улюблені страви

Поділитися:

Українські телеведучі – теж люди! Тож і до посиденьок за святковим столом вони підходять з усією відповідальністю нормального українського споживача. То чим же будуть ласувати на Новий рік Анатолій Анатоліч і Єгор Гордєєв? Про це зірки із задоволенням розповіли медіа-таблоїду "Дуся".

Працівники телебачення – люди украй зайняті та заклопотані, тож до приготування смачних святкових наїдок руки доходять далеко не усіх… Це підтвердили й ведучі "1+1" Єгор Гордєєв та Анатолій Анатоліч, які зізналися, що вдома украй рідко підходять до плити, а на роботі цю нішу вже зайнято Русланом Сенічкіним.

"Відверто кажучи, я зовсім не вмію готувати, - повідомив Єгор Гордєєв, - щоб не померти з голоду, можу собі щось елементарне зробити, але кулінарні витвори не для мене. Ось коли дивлюсь кулінарну рубрику з Русланом Сенічкіним, то розігрується шалений апетит. І все… Аби щось приготувати, треба це полюбити, але відчуваю, що мені це не дано, тому не берусь поки".

Що стосується обов'язкових святкових страв, то Єгор виявився зовсім непримхливим, надаючи особливе значення не тому, що їсти, а тому, з ким це робити у Новорічну ніч. Утім, зауважив, що запах цитрусових та гвоздики створює для нього особливу атмосферу ще з дитинства.

"Про своє новорічне меню я думаю в останню чергу, - сказав ведучий ранкового блоку "Телевізійної служби новин", - мені здається, що це зовсім неважливо. Важливо, з ким, де і як, а що пити та їсти – все одно. Та якщо згадати дитинство, то у мене був традиційний, але з родзинкою новорічний стіл. Він у мене асоціюється із запахами. Мама купувала величезну кількість апельсинів та гвоздики. І от суміш запахів гвоздик та цитрусових мені настільки запам'яталась!"

Прихильником харчових новорічних традицій виявився ведучий "Сніданку з "1+1" Анатолій Анатоліч, який не уявляє свято Нового року без класичних салатів та фруктів.

"На новорічному столі у мене буде "класика" - олів'є, оселедець "під шубою", вінегрет, шампанське з Харкова… Може, пляшку італійського куплю. І традиційні мандарини, апельсини. Без цього – нікуди! І що за Новий рік без цього?" - дивується ведучий.

Утім, і Анатолій Анатоліч не візьметься за самостійне приготування новорічних страв, адже за його словами, готує він жахливо та геть не має на це часу.

Читайте також: Святкова сімейна фотосесія тренера "Голос. Діти" Тіни Кароль

Наш Руслан Сенічкін уже розповідав нам, що варто приготувати на Новий рік і Різдво. І як виявилося, його кулінарна книга, зокрема, надихнула на експерименти співачку Марічку Бурмаку. 

"Я вважаю Руслана Сенічкіна своїм другом, ми з ним листуємось у Фейсбуці. – коментує Марія. - Прочитавши його книжку, я не тільки як колега, але як глядач і як жінка, вирішила деякі страви приготувати. Поки в цьому не ас.  Приготування їжі – не головне, що я вмію у житті, але коли до мене приходять друзі, намагаюсь здивувати. Люблю пригощати".

За словами Марії, для неї важливі не стільки страви на столі, скільки сама атмосфера Нового року та особливо святкові приготування.