Ведучі 1+1 розкрили плани на травневі свята - робота, Сицилія, піст

Ведучі 1+1 розкрили плани на травневі свята - робота, Сицилія, піст

Ведучі 1+1, як і всі українці, з нетерпінням чекають травневих свят. І покладають на них великі надії :)

Поділитися:

Ведучі 1+1, як і всі українці, з нетерпінням чекають травневих свят. Наприклад, Арам Мнацаканов плнаує у цей період... плідно попрацювати, а ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч вперше повезе свою новонароджену донечку в Умань.  

Арам Мнацаканов відпочине від гостей

- Відпочивати! Ну, як відпочивати – в своїх ресторанах буду працювати. Це такий період, коли гості усі роз'їхалися, і є час зробити щось нове, подумати над ідеями, зібратися з колективом, обговорити якісь питання. Тобто це такий спокійний час. Бо коли в тебе постійно багато гостей, немає й дня на відпочинок. А це можливість все розкласти по поличках.

А 11 травня починається тиждень моєї кухні в Одесі - в двох ресторанах Сави Лібкіна я даю дружні гастролі.

Ігор Посипайко попливе на яхті, якщо не завадить Ferrari

- Я планую провести травневі свята з вітрильною флотилією Manzana. Це, власне, наша компашка друзів, які цього разу організовують виїзд на яхтах з італійської Сицилії. Звідти ми підемо на вулкани, інші цікаві міста – будемо виходити, і кожен день новий острів, нова бухта. Так би я мріяв! Але чи складеться все так, дізнаюся невдовзі, тому що, скоріш за все, у нас будуть зйомки Ferrari у програмі "Тачки", які б я, звісно, не пропустив ніколи!

Анатолій Анатоліч планує турне по Україні

- З 1-го по 3-є буду в Ялті. А вже 4 травня їдемо з друзями в Умань. У нас така традиція – ми їдемо на цілий день в парк гуляти з дітьми! Це дуже красиве місце! На декількох машинах, усією родиною, з нянею… Навіть Лоліта (донечка Анатолія Анатоліча, яка народилася в березні – ред.) точно їде з нами. Обов'язково буваємо в Умані хоча б раз на рік. А на Великдень дуже хотів би вирватися додому в Кривий Ріг, до своїх рідних – але теж буквально на пару днів, щоб привітати зі святом. І одразу повертаюся в Київ, до улюбленої роботи.

Фоззі поститься і не гуляє

- Ой, мене такі нецікаві плани на травневі свята! :) На Великдень ми граємо концерт, а до цього у дружини зйомки в Києві, тому жодних задумок кудись поїхати немає. До Великодня буду дотримуватися посту, тож ніяких шашликів. А 9 травня вдома передивлятимусь фільми про війну, "Они сражались за родину" чи щось подібне.