Ведучі 1+1 стали відомими кіногероями

Ведучі 1+1 стали відомими кіногероями

Ведучі каналу 1+1 взяли участь в унікальному фотопроекті "КіноStory", де приміряли на себе образи головних героїв найпопулярніших фільмів. 

Поділитися:

Ведучі каналу 1+1 взяли участь в унікальному фотопроекті "КіноStory", де приміряли на себе образи головних героїв найпопулярніших фільмів. 

Так, Алла Мазур перевтілилася у Вієнн Роше з фільму "Шоколад", Юрій Горбунов у головного героя стрічки "Артист", Соломія Вітвицька приміряла образ Малени, Микита Добринін став Боратом. 

Найбільш несподіваний образ дістався Андрію Доманському - йому запропонували втілитися в Майкла Дорсі з комедії "Тутсі". Андрій погодився без вагань і зізнається, що отримав чимале задоволення від роботи, хоч і довелося на час зйомки стати жінкою. 

- Мені сказали: "Будеш "Кралечкою" і я відразу погодився, - ділиться Доманський. - Уже на зйомці зрозумів: як тільки одягаєш на себе будь-яку жіночу річ, починаєш вести себе відповідно. Я ніколи не знав, що в мені живе така красива жінка. 

Аллі Мазур образ шоколадниці дався легко, адже знаменитий фільм режисера Лассе Халльстрема - улюблена стрічка ведучої "ТСН. Тиждень". 

- Мені давно казали, що я схожа на Жюльєт Бінош. Дуже люблю "Шоколад" і з цікавістю стежу за ролями самої Жюльєт. Звичайно ж, я із задоволенням приміряла на себе образ своєї улюбленої героїні Вієнн! - каже Алла.

 Юрію Горбунову на зйомках довелося нерухомо сидіти в одній позі. І все через напарника - молодого рассел-тер'єра, якого ведучий повинен був тримати на колінах. 

- Кадр, який у підсумку ввійшов у фінал - це всього лише мить, яку собака спокійно сиділа у мене на руках, - згадує зі сміхом Юра. - Вона могла всидіти поруч не більше 5 секунд, адже я стороння для неї людина. Тому я весь час сидів нерухомо, із занімілими руками і ногами, собаку підносили до мене, ставили, швидко фотографували і забирали. Але в підсумку все вийшло просто чудово. 

Всього в проекті "КіноStory" задіяні близько 50-ти українських селебрітіз, серед яких найпопулярніші і улюблені глядачами телеведучі, актори і музиканти.

 Фотопроект створений журналом Story спільно з медіа-партнером "ТСН. Особливе".

 Роздивитись нові образи ведучих 1+1 можна на фотовиставці "КіноStory" за адресою: ТРЦ Ocean Plaza, вул. Горького, 176, 2-й поверх.

В рамках проекту фотовиставка також пройде у великих містах України - Одесі, Харкові та Донецьку.