Ведучі 1+1 відчули себе знавцями!

Ведучі 1+1 відчули себе знавцями!

На 1+1 стартує новий сезон програми "Що? Де? Коли? Зіркові війни". Перший випуск глядачі зможуть побачити вже цієї неділі!

Поділитися:

На каналі 1+1 стартує новий сезон програми "Що? Де? Коли? Зіркові війни". Перший випуск глядачі зможуть побачити вже цієї неділі, 24 лютого, о 23:00!

У програмі беруть участь і вже досвідчені зірки-знавці, і новачки. Разом з ними за вихід у фінальну серію битимуться радіоведучі, володарі "Кришталевих сов", телеведучі, знамениті одесити, спортсмени, команди шоу-бізнесу та "Студії Квартал-95", а також збірні опозиції та Партії регіонів. Всі вони змагаються за почесний приз "Кришталева сова". Ведучий шоу - Олександр Андросов. Виробляють програму "ГРА-Україна" та "Студія Квартал-95".

Серед новачків у грі виступила і збірна ведучих каналу 1+1. В її складі були Лідія Таран, Жан Новосельцев, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Микита Добринін і Дмитро Комаров. Оскільки для ведучих це був дебют у кріслах "Що? Де? Коли?", всі вони дуже хвилювалися і хотіли перемогти. Соломія зізналася, що коли в дитинстві дивилася "Що? Де? Коли?", то не могла навіть уявити, що колись зможе сісти за цей стіл як гравець.

Ведучого програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова під час гри теж переповнювали емоції. "Враження тільки найкращі. Кожен з нас зіграв свою роль, і до останнього раунду зберігалася інтрига. Але найголовніше – до останнього раунду була гра, – поділився Дмитро. – Всіх нас об'єднує 1+1, звичайно, ми патріоти свого телеканалу. Тому билися і старалися по-справжньому, а переживали щиро. Повірте, вперше в житті перебувати за гральним столом "Що? Де? Коли?" непросто. Навіть ведучі прямих ефірів зізнавалися, що їм страшно. Це абсолютно новий досвід. Але я вважаю, що ми виступили гідно. Особисто я командою пишаюся. Ми не просто команда - ми друзі."

Дивіться перший випуск "Що? Де? Коли? Зіркові війни" вже цієї неділі, 24 лютого, о 23:00 на каналі 1+1!