Ведучі 1+1 взяли участь в благодійному дитячому проекті "Радість поруч"

Ведучі 1+1 взяли участь в благодійному дитячому проекті "Радість поруч"

У середу, 11 грудня, о 12:00, у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбудеться святкове дефіле дизайнерських футболок у рамках соціального проекту для дітей "Радість поруч".

Поділитися:

У середу, 11 грудня, о 12:00, у Fairmont Grand Hotel Kyiv (вул. Набережно–Хрещатицька, 1) відбудеться святкове дефіле дизайнерських футболок у рамках соціального проекту для дітей "Радість поруч".

Організатори: Благодійний фонд Дениса Силантьєва і Благодійний фонд Єлизавети Юрушової спільно з дизайнером Ніною Ямковою.

На дефіле вийдуть відомі особи за руку зі своїми маленькими двійниками - вихованцями будинків-інтернатів. Зірки покажуть унікальні футболки з автопортретами в стилі мультгероїв, створені дизайнером Ніною Ямковою. Схожість знаменитостей з дітлахами символічна. Ймовірно, що у цих дітей теж може бути успішне ЗІРКОВЕ МАЙБУТНЄ! Важливо привернути увагу до їхньої долі, до їхніх талантів, до життя і перспектив. Під час заходу буде визначено потреби та мрії дітей, які взяли участь у проекті, а зібрані кошти підуть на реалізацію цих потреб.

Творчими співавторами особливої колекції футболок стали телеведучі 1+1: Соломія Вітвіцька виступила куратором жіночої модної лінії, а Юрій Горбунов - куратором чоловічої лінії.

Під час дефіле дитячий колектив виконає музичні номери. Всі дітлахи отримають подарунки та солодощі.

Зірки, які взяли участь у проекті: Юрій Горбунов, Денис Силантьєв, Соломія Вітвіцька, Руслана Писанка, Анна Ходоровська, Фагот, Віктор Бронюк (ТіК), Єлизавета Юрушева, Злата Огневич, Alyosha, Маша Собко та інші.

На всіх гостей чекають ласощі та великий смачний торт "Радість поруч"

Головна мета проекту:

• привернення уваги суспільства до дітей, які мешкають у будинках-інтернатах;

• организація для дітей свята до Дня Святого Миколая, де вони отримають увагу та турботу, яких їм так не вистачає. У перспективі – реалізація конкретних потреб дітей.

У проекті беруть участь діти зі шкіл-інтернатів №11 і №12.