Ведучий "Хоробрих сердець" Ахтем Сеітаблаєв: "Українці здійснюють подвиг кожен день. І ми хочемо про це розповідати"

Ведучий "Хоробрих сердець" Ахтем Сеітаблаєв: "Українці здійснюють подвиг кожен день. І ми хочемо про це розповідати"

Сьогодні, 28 вересня, о 21:30 на каналі "1+1" відбудеться прем'єра військово-політичної програми "Хоробрі серця"

Поділитися:

Сьогодні, 28 вересня, о 21:30 на каналі "1+1" відбудеться прем'єра військово-політичної програми "Хоробрі серця". Новий проект покаже історії справжніх героїв: солдат, прикордонників, медиків та волонтерів, які ціною свого здоров'я і навіть життя відстоювали інтереси країни. Ведучим програми став відомий український актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв. Напередодні прем'єри Ахтем завітав до студії "Сніданку з "1+1", де поділився ексклюзивними подробицями створення проекту.

"Кожен випуск програми – це окрема тема, - розповів Ахтем. -  Перша тема, яку ми невипадково обрали, – це добровольці. Люди, які відмовилися від свого звичного життя і пішли воювати. Серед основних героїв Сергій Козак – командир взводу 95 аеромобільної бригади. Він врятував своїх товаришів, взявши на себе основний удар, коли вів колону бойової техніки. Завдяки його мужності дуже багато людей, його побратимів залишилися живими.

За словами ведучого, під час створення проекту виникали певні труднощі. Адже не всі люди не йшли на контакт: про деякі речі не можна говорити з вимог безпеки, про деякі просто боляче... Тим не менш вже сьогодні на глядачів чекає розповідь про людський подвиг у всіх його проявах.

"Українці – це унікальний народ, який зараз здійснює подвиг кожен день, не обов'язково на фронті, а і в щоденному житті. І ми хочемо про це розповідати", - підсумовує Ахтем, для якого цей проект став дебютом у ролі ведучого. Підтримати колегу вирішила ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур. Під час ефіру "Сніданку" на Ахтема чекав сюрприз від неї - відеозвернення-побажання.

"Ахтем Сеітаблаєв – це той мій колега-ведучий, якого люблю і кому довіряю. І люблю ще до виходу його програми на "1+1", - зізналася Алла Мазур. - Секрет простий – це фільм "Хайтарма" про депортацію кримських татар. Головний герой в моїй пам'яті асоціюється тільки з Ахтемом і його голосом.  Це легендарний ас Другої світової Амет-Хан Султан. А тепер кожної неділі я буду бачити його разом з героями сучасними – нинішніми захисниками  України. Я знаю, що Ахтем буде розказувати історії не менш драматичні і героїні. Я уже чекаю цієї відвертої розмови в "Хоробрих серцях". Я знаю, талановитий режисер і мудра людина, які живуть в Ахтемові, змусять нас усіх побачити нинішню драму їхніми очима, подолати страх, як це вдалося їм, і відчути те саме переможне биття сердець..."

Дивіться національну прем'єру проекту "Хоробрі серця" вже сьогодні о 21:30.

У рамках проекту "Хоробрі серця" команда "1+1" організує прямий збір коштів на обладнані сучасним реанімаційним устаткуванням машини швидкої допомоги. Ми плануємо зібрати 5 мільйонів гривень, щоб передати в зону АТО щонайменше десять таких машин. Хоробрі серця - це герої, яких не побачиш у кіно. Це герої, яким можеш допомогти ти на http://horobri.1plus1.ua/

Тим часом в Інтернеті українці вже почали складати "Кодекс хоробрих сердець". Для цього на сайті http://serce.1plus1.ua/ потрібно дописати фразу, яка починається словами "Хоробре серце…". Також користувачі можуть завантажувати на сайт фото реальних людей, які проявили себе як справжні герої