Ведучий "Світу навиворіт" добровільно оселився в племені людожерів (ВІДЕО)

Ведучий "Світу навиворіт" добровільно оселився в племені людожерів (ВІДЕО)

Дмитро Комаров вийшов на зв'язок з Індонезії, де проводить зйомки для нового сезону "Світу навиворіт".

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вийшов на зв'язок з Індонезії після тривалого мовчання. Він розказав, що таки знайшов плем'я людожерів і на певний час став одним з них.

Дмитро надіслав з Індонезії відеозвернення. Зараз вони з оператором Олександром Дмитрієвим збирають матеріал для нового, вже п'ятого, сезону програми "Світ навиворіт".

"Ми більше місяця працювали в джунглях Індонезії без зв'язку та електрики і були в курсі лише тих новин, які відбуваються в нашому лісі", - жартує Комаров.

Чи знайде Дмитро таємниче плем'я людожерів, було однією з головних інтриг експедиції. Комаров повідомив: місія виконана.

"Один з найбільших сюрпризів - поїздка до Нової Гвінеї, зокрема, до племені бувших людожерів Караваі. Бувших - тому що їх не залишилося. Але вдалося записати інтерв'ю з чоловіком, батьки котрого куштували людське м'ясо, і розказували, яке воно на смак, як краще приготувати та інші кулінарні секрети канібалів. На щастя, сьогодні це в минулому", - розкриває інтригу Дмитро.

Разом з бувшими людожерами команда "Світу навиворіт" навіть навчилася будувати будинки на самих верхівках дерев.

"Неймовірний знімальний тиждень! На висті 30 метрів, у кроні дерев, що гойдаються... У мене душа в п'яти падала, коли я бачив, як вожді літають з гілки на гілку", - ділиться захватом ведучий "Світу навиворіт".

Нагадаємо, вийти з джунглів Дмитра змусила престижна нагорода "Фаворит телепреси" - експерти з телевізійної преси визнали "Світ навиворіт" однією з кращих програм України. Вдячний Дмитро Комаров записав відеозвернення до колег та усіх глядачів.