Ведучі 1+1 привітали українців із 32-ю річницею незалежності

Як ведучі 1+1 вітали українців із Днем Незалежності 2023 (фото)

Читайте добірку із привітаннями ведучих 1+1 із Днем Незалежності України.

Поділитися:

Сьогодні вся Україна відзначає 32 річницю незалежності. З нагоди свята ведучі 1+1 на своїх сторінках у соцмережах поділилися теплими словами привітань з українцями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деокупація Херсонщини та найкращий студент світу: 11 ключових подій за 32-ий рік незалежності України

Людмила Барбір

Сотні років наші предки виборювали свою свободу та незалежність. Ми про це  читали лише в книжках, і ніколи не думали, що нам теж доведеться пережити подібні жахіття і продовжити боротьбу. Неосяжну ціну ми платимо за те, щоб жити... зберегти свою ідентичність, мову, культуру, зберегти свою країну. 

Вірю,  що наше покоління поставить крапку в цій багатовіковій війні, і ніхто більше не посягне на нашу свободу і незалежність. Але то станеться  пізніше, а доти,  у кожного з нас ще дуже багато роботи...

З Днем Незалежності! 

Слава ГЕРОЯМ! 

Завдяки їм - все буде Україна!

Руслан Сенічкін

У нас є проблема - не вчитися на власних помилках. Власне, це було до 2014 і 2022 років. Бо настільки боляче вийшло, що в одну мить, здається, всі якось подорослішали, порозумнішали. В одну мить, порівняно з тими багатьма віками, коли Україна бореться проти свого сусіда, російської імперії. Боротьба, яка досі не закінчується. Але в російській імперії український народ потрохи ставить крапку. І це найголовніше. 

Безумовно, це роблять своєю самопожертвою сили оборони України, наші захисники і захисниці. Нам головне нині триматися згуртованості. Правильно кажуть - або ти на війні, або ти для війни. Бо тільки так ми можемо досягти перемоги. Бути осторонь - це не про українство, не про українськість. Навіть ті, хто поїхав за кордон і став переселенцем - тимчасово, або назавжди, - це не означає, що людина перестала бути українцем. Це означає, що вона може продовжити і там робити все, щоб Україна досягла якомога швидше своєї перемоги над російським ворогом.

Одиницями, десятками, тисячами Україна втрачає своїх громадян. Варто пам'ятати наше коріння. Бо, якщо ми стаємо одразу французами, поляками або британцями, які нас прихистили, і забуваємо про Україну, то ми не робимо нічого гарного і доброго для майбутнього країни. Плекайте Україну в собі. Українці у світі, коли ваші діти виростуть, вони наберуться тієї естетики, знань, і сподіваємось, що повернуться вже в Україну, яка перемогла і будуть далі відбудовувати її!

Пам'ятаємо про Україну і перемогу. Донатимо нашим силам оборони, де б ми українці не були. І своїми вчинками, діями маємо підтверджувати, що Україна була, є і буде незалежною. Вітаю з Днем Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «За майже півтора року немислимих випробувань ми навчилися розуміти один одного без слів»: ведучі «1+1 Україна» та ТСН у ролику до Дня Незалежності вшанували пам’ять загиблих героїв

Тімур Мірошниченко

Цей День Незалежності зустрічаю з гордістю та болем. Люблю ще більше, пишаюсь ще більше, ціную ще більше.

Наталя Островська

Ти навчила цінувати кожен ранок, який розпочинається в одному з твоїх міст.

Ти навчила бути сильнішою. 

Не кожен у світі тепер може звернутись до тебе на «ти», бо поважають! 

З днем незалежності, рідненька.

У такій країні мають народжуватись нові українці. 

Дякую усім тим, хто на своїх плечах несе українську незалежність.

Неля Шовкопляс

Доторкаючись серцем до кожного куточка країни - ми зустріли цей світанок разом з вами! Попри все - ми рухаємося на життя, шукаємо світло і випромінюємо добро! Безмежна вдячність нашим захисникам і захисницям за те, що ми можемо сьогодні бути з вами, і казати на всю країну: «З Днем Незалежності!»

Олександр Попов 

Наша незалежність – це боротьба. Боротьба, яка тривала століттями задля омріяної свободи. І зараз ми знову кожного дня боремося за неї. 
Дякуємо тим, хто на фронті, і тим, хто для фронту. Бажаю усім нам не лише сьогодні, а й кожного дня пам'ятати якою ціною дається нам незалежність. Бажаю незламної віри та перемоги. Слава Україні!

Валентина Хамайко

Наша рідна, Україно, з Днем Незалежності! 

Віримо в тебе! Дякуємо всім, хто на фронті, і для фронту!

Марічка Падалко 

Україно, будь! З Днем Незалежності, тебе, наша рідна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гордість і честь — бути частинкою цього потужного потоку, який уже будить і змінює світ", — Алла Мазур привітала українців з Днем Незалежності

Алла Мазур 

З Днем незалежності, мої рідні незламні українці! Талановитий, красивий, неймовірно сильний народ. Гордість і честь - бути частинкою цього потужного потоку, який  уже - будить і змінює світ. Це відео я записала напередодні: там, де ми перемагали не раз. А сьогодні - можемо ще побачитись у марафоні «Єдині новини» у слоті каналу 1+1 в ТСН о 14.00. З людьми, кожен з яких по-своєму наближає нашу велику Перемогу!

Олексій Суханов 

…вийшов о 7-їй ранку на вулицю, кваплячись на ранковий етер "1+1 Україна", зустрічав жінок, чоловіків, дівчат, хлопців…з кимось, зустрічаючись очима, посміхалися; з деякими віталися чи навіть обіймалися…ранкове свіже повітря, просочене серпневим сонцем і відчуття єдиного, спільного, на всіх не стільки Свята, скільки - що найголовніше - відчуття, яке обʼєднує, надає сили, розуміння, що ти не один!…

…а ще думка про них - хлопців і дівчат, чоловіків і жінок - наших захисників, перед якими до останнього подиху будеш винним…одним, дивлячись в очі; перед памʼяттю інших, схиляючи голову…і лють до тих, хто наживається на війні, обкрадаючи їх - що гинуть за свою Україну, отримують поранення різного ступеню складності з відповідними наслідками…

…Незалежність - це ще і відповідальність кожного з нас…за щоденні вчинки, рішення, кроки…адже, війна - не тільки велика трагедія, але й час змінитися самому…без цього і х*йла не треба, аби розвалити, знищити, загубити…

…вітаю, люба Україно, і спасибі, що ти будеш завжди, бо ти - це любов і міць!

 

Новини по темі