На 1+1 Роксолана отримає безмежну владу

На 1+1 Роксолана отримає безмежну владу

Нарешті Хюррем отримає безмежну владу в Османській імперії! Дивіться останні епізоди серіалу "Величне століття. Роксолана" на 1+1.

Поділитися:

З понеділка, 21 січня, дивіться останні серії серіалу "Величне століття. Роксолана". Яку пастку приготувала Хюррем для Махідевран? Чи переживе Сулейман найбільше горе? Як українка отримає омріяну владу в Османській імперії? Остання серія сезону - у четвер, о 17:10.

Нагадаємо, невдовзі серіал знову повернеться на 1+1. Контракт на показ наступного сезону між виробничою компанією серіалу і 1+1 Медіа вже укладений.

Пн, 60 серія. Хюррем розправиться з Махідевран

Шукаючи заступництво пані, Гюльшах прагне за всяку ціну розповісти їй важливу новину. Мустафа засмучений, коли дізнається, що відбуває в провінцію без матері. Тим часом Хюррем дає добро на здійснення плану проти Махідевран. І коли Хатідже стає свідком жахливого вчинку, вона вимагає негайного правосуддя. А на зборах Дивану Султан оголошує про наміри виступити військовим походом і раз і назавжди приборкати бунтівників.

Вт, 61 серія. В Топкапи прийшло горе

Великий Візир незадоволений помічником, якого призначив йому Падишах. Махідевран вирішує показати, хто господиня гарему, і готує для Сулеймана наложницю. Коли відданий Хюррем євнух залишає палац, вона обережно з'ясовує, на чиєму боці Сюмьбюль-ага. Султан стурбований сном, поділитися яким він відправився до свого молочного брата. Гюльфем отримує високе призначення. А між тим Топкапи дізнається трагічну звістку.

Ср, 62 серія. Махідевран керує гаремом

Весь палац занурений у жалобу. За правом успадкування управління гаремом переходить до Махідевран. Дайя залишає палац, але з кожним днем її туга і почуття провини лише посилюється. Тим часом за неповагу до Великого візира і поширення неналежних промов схоплений Фегані. Махідевран знову звертається за допомогою до лихварки. А Хюррем приводить в дію задумане.

Чт, 63 серія, ОСТАННЯ. Влада Хюррем - безмежна

Коли сумніви беруть гору, Хатідже направляється в будинок, про який написано у анонімному листі. Тим часом, коли ремонт у колишніх кімнатах Валіде призупинений, Махідевран в гніві вимагає пояснень у Гюльшах. За наводкою Фегані, Великий візир їде в Едірне. Тим часом лихварці наказано вимагати борги з Махідевран. Шехзаде Мустафа відбуває до Маніси. Сулейман отримує лист про долю Альвізе Грітті. Хюррем насолоджується абсолютною владою.