Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Намагаючись все прояснити, Хюррем особисто відправляється в мисливський будиночок, де і застає свого Повелителя в обіймах Ізабелли. Тим часом Армін під домашнім арештом. Ібрагім-паша виступає у вирішальній битві в Ельбістане. А до Ватикану прибув

Поділитися:

Понеділок, 19 листопада

Намагаючись все прояснити, Хюррем особисто відправляється в мисливський будиночок, де і застає свого Повелителя в обіймах Ізабелли. Тим часом Армін під домашнім арештом. Ібрагім-паша виступає у вирішальній битві в Ельбістане. А до Ватикану прибуває ерцгерцог Фердинанд, який просить підтримки Папи Римського.

Вівторок, 20 листопада

Постійні знущання Махідевран, та особистий візит до чорнявою красуні Ізабелли, змушує Хюррем переглянути свої дії. У Ібрагіма сильний жар. А падре повідомляє сеньйору Грітті про дівчину, яка назвала себе Кастильской принцесою.

Середа, 21 листопада

Хатідже лютує, коли застає Нігяр-калфа в покоях чоловіка. Вирішивши поставити Хюррем на місце і нагадати їй правила гарему, Валіде влаштовує свято, почесною гостею якого стає Ізабелла. Хюррем відправляє принцесі смертельний подарунок. Тим часом Валіде прийняла рішення щодо фаворитки Сулеймана, а Ібрагіму стає тільки гірше.

Четвер, 22 листопада

Султан діє рішуче, рятуючи життя кастильской принцесі. Тим часом Ібрагіма-пашу оглядає лікар, який розуміє характер його хвороби. Валіде вимагає повної звітності про всі пересування Хюррем. А коли Ібрагім-паша дізнається про причасті до отрути Хюррем, він приймає остаточне рішення її знищити.

П'ятниця, 23 листопада

Султан наказує Хюррем перевести рядки з щоденника Луки. Тим часом Хюррем пропонує Ізабеллі допомогу для повернення її в рідні краї. У місті стають відомі кілька випадків захворювання чумою. Тим часом Нігяр-калфа опиняється в обіймах людини, про яку мріяла не перший місяць.