Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Після розмови з Хюррем, у Валіде трапляється серцевий напад. Тим часом, побачивши біля стін Відня османське військо, король Карл приймає рішення за будь-яку ціну втримати місто. Через декілька холодних місяців облоги, Сулейман змушений розвернути

Поділитися:

Понеділок, 3 грудня

"Всупереч гаремним засадам"

Після розмови з Хюррем, у Валіде трапляється серцевий напад. Тим часом, побачивши біля стін Відня османське військо, король Карл приймає рішення за будь-яку ціну втримати місто. Через декілька холодних місяців облоги, Сулейман змушений розвернути залишки війська і повернутися до Стамбулу. А Нігяр-калфа вирішує покласти край своїм стражданням.

Вівторок, 4 грудня

"Вимушене заслання"

Ібрагім-паша намагається вирішити справи в своєму палаці. Тепер вже колишня наложниця-фаворитка має намір до кінця перенести всі покарання від Повелителя. Тим часом Падишах запрошує до своїх покоїв Махідевран. А Валіде віддає наказ Ібрагіму-паші назавжди позбутися зарозумілої Хюррем.

Середа, 5 грудня

"Подвійне свято"

Після закінченні сутички, охоронець покоїв Султана взявся розшукувати Хюррем. А коли звістка про подію досягла палацу, Сулейман особисто відправився на пошуки коханої. Тим часом Балі-бей допитує найманця, і той повідомляє ім'я призвідника. Сулейман наказує вести розслідування в таємниці навіть від Ібрагіма.

Четвер, 6 грудня

"Остання надія"

Коли Валіде дізнається про рішення сина, вона відверто це несхвалює. Дізнавшись про поранення чоловіка, Хатідже наказує прислати найкращого лікаря, а Сулейман негайно відправляється в палац Ібрагіма. Матракчі пропонує народний метод зцілення Великого Візира. Балі-бей особисто допитує найманців. А Валіде наказує привезти до палацу Топкапи свою племінницю, Айбіге, і знищити Хюррем, повідавши Повелителеві про Луку.

П'ятниця, 7 грудня

"Зцілення"

Хюррем вдається уникнути спритно розставлені пастки. Поки Ібрагім-паша знаходиться в цілющих печерах, Хатідже передчуває погане і не знаходить собі місця. Тим часом Сулейман в пошуках того, хто отруїв Великого Візира, він продовжує уважно придивлятися до свого оточення. А в столицю приїжджає Айбіге - племінниця Валіде.