Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Хюррем вдається уникнути хитромудрих пасток. Поки Ібрагім-паша перебуває у цілющих печерах, Хатідже від поганого передчуття не знаходить собі місця. Тим часом Сулейман, у пошуках отруйника Великого Візира, уважно придивляється до свого оточення.

Поділитися:

Понеділок, 10 грудня

"Зцілення"

Хюррем вдається уникнути хитромудрих пасток. Поки Ібрагім-паша перебуває у цілющих печерах, Хатідже від поганого передчуття не знаходить собі місця. Тим часом Сулейман, у пошуках отруйника Великого Візира, уважно придивляється до свого оточення. Для Нігяр-калфа настав день весілля. А в столицю приїжджає Айбіге, племінниця Валіде.

 

Вівторок, 11 грудня

"Шантаж та його наслідки"

У Хатідже-султан почалися пологи. Айбіге вирушає на кінну прогулянку в супроводі Малкочоглу. Карл V наказує завадити Османській Імперії встановити цілковитий контроль у Середземному морі, а Падишах тим часом схвалює дії капітана Хизира Барбаросси. Валіде запрошує невістку на вечерю...

 

Середа, 12 грудня

"Що старші ми, то менше в нас невинності"

Коли Бехрамі-паша розповідає Султану про своє нове призначення, Ібрагім-паша запевняє повелителя, що все під контролем. Так і не змирившись із рішенням сина, Валіде старанно планує змову проти його дружини і, скориставшись від'їздом Сулеймана, присягається , що гарем стане для Хюррем могилою. Тим часом у палац Топкапи навідується провидиця.

 

Четвер, 13 грудня

"Ретельно сплановане"

Утомившись від постійних набігів людей Габсбургів на Угорщину, Султан Сулейман вирушає у похід, щоб назавжди покласти край домаганням Карла. Провівши серію військових маневрів, Падишах сподівається визвати Карла на відкритий бій. Тим часом Валіде продовжує втілення у життя свого плану, а Айбіге вирішує втрутитися ...

 

П'ятниця, 14 грудня

"Справи гаремні"

Після події Султан перевозить Хатідже у свій палац. Хюррем повертається в резиденцію Сулеймана. Сулейман знов і знов намагається виманити Карла на відкритий бій. Тим часом у гаремі Валіде планує нові підступи. А коли Падишах повертається у столицю, Ібрагім влаштовує вечерю примирення.