Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Мустафа вкотре заступається за матір. У гаремі щодня відбуваються нові події, і Падишах вирішує розібратися особисто. Матракчі скаржиться Балі-бейю на своє сімейне життя. Нора домагається свого, відтепер вона - Ефсун. Тим часом Махідевран серйозн

Поділитися:

Понеділок, 17 грудня

"Зміцнення позицій"

Мустафа вкотре заступається за матір. У гаремі щодня відбуваються нові події, і Падишах вирішує розібратися особисто. Матракчі скаржиться Балі-бейю на своє сімейне життя. Нора домагається свого, відтепер вона - Ефсун. Тим часом Махідевран серйозно стурбована появою другої Хюррем і звертається по допомогу до Валіде.

 

Вівторок, 18 грудня

"Вигідний союз"

Коли Валіде повідомляє шехзаде про рішення влаштувати його шлюб, Мустафа обіцяє подумати. Статуї в саду Ібрагіма вимагають реставрації, і Великий Візир, запросивши досвідченого скульптора, наказує йому створити ще одну скульптуру. Валіде висилає Ефсун з палацу. До гарему доходять чутки про розлучення Нігяр-калфа.

 

Середа, 19 грудня

"Вигідний союз"

Коли Сулейман нагадує Ібрагімові про його рабське положення, Великий Візир знімає з себе всі призначення. Хюррем дізнається про наміри Айбіге. Що ближче до дня заручин, то більше хвилюється Хатідже через відсутність чоловіка і просить Мустафу втрутитися. Попри прохання шехзаде, Ібрагім-паша приймає рішення.

 

Четвер, 20 грудня

"Цінний урок"

Коли Сулейман наказує яничарам схопити Ібрагіма-пашу, Хатідже молить розповісти, що з її чоловіком і де він. Тим часом Фатма під страхом розправи повідомляє своїй пані про зраду Ефсун. Дайя-хатун має намір перешкодити планам Нігяр. Мустафа знову захищає матір, протистоячи Хюррем. А тим часом Махідевран наказує прибрати наложницю–фаворитку сина.

 

П'ятниця, 21 грудня

"Брудні справи"

Коли до палацу Великого Візира приходить розгніваний натовп дервішів, розлючений Ібрагім-паша наказує кинути незадоволених у темницю. Тим часом Сулейман шукає заколотника, який встиг пробратися в Диван. Коли Ефсун розповідає Махідевран про плани Хюррем, мати старшого шехзаде робить усе, щоб завадити дружині падишаха. Тим часом до палацу приїжджає найкращий лікар. А Ефсун випав шанс виявити свою відданість.