"Великий пекарський турнір" поставив до плити зірок шоу-бізнесу

"Великий пекарський турнір" поставив до плити зірок шоу-бізнесу

Шоу "Великий пекарський турнір" покаже неймовірний зірковий епізод.

Поділитися:

У шоу "Великий пекарський турнір" відбулися зйомки епізоду за участю зірок. Лідія Таран, Тіна Кароль, Соломія Вітвіцька, Олег "Фагот" Михайлюта, Анатолій Єрема, Ніна Матвієнко, її дочка Тоня, а також Володимир Борисенко пекли тістечка і змагалися за звання найкращого зіркового кулінара.

Канал 1+1 влаштував для журналістів можливість відвідати знімальний майданчик.

У розпал зйомок Фагот натхненно чаклував над... картоплею. Не одразу журналісти зрозуміли, що йдеться про тістечка.

"Перший раз я готував картоплю давно-давно, років у 18. А на "Пекарському турнірі" - вдруге, - веселився лідер ТНМК. - Рецепт, в принципі, не складний, тому його і обрав. Я розумів, що часу небагато, і особливо вимахуватися теж не хочеться. Я ж не пекар, це лише хоббі!"

Тим часом Соломія Вітвіцька готувала шарлотку за особливим рецептом.

"Яблука потрібно не нарізати кубиками, а натерти", - пояснювала ведуча "ТСН. Особливе".

За сусіднім столом пекла мафіни Тіна Кароль. А в іншому кінці зали Лідія Таран прикрашала тірамісу. Лідія зізналася, що вперше готувала цей десерт "від А до Я", навіть печиво сама пекла.

Володимир Борисенко щедро пригощав молодшу Матвієнко малиною. Побачивши його бісквітний пиріг, ведучий Юрій Горбунов одразу запропонував хлопцю змінити сцену на кухню. Мовляв, такі шедевральні бісквіти мало кому вдаються.

І лише Анатолій Єрема та Ніна Матвієнко обрали для змагання не солодкі рецепти. Наприклад, Ніна Митрофанівна зробила ставку на сирний пиріг.

"Слава Богу, я обрала несолодкий рецепт! - сміялась Ніна Матвієнко. - Так вийшло. Крім Тоні я не знала, що інші будуть готувати".

Переможця зіркового змагання визначили судді "Великиго пекарського турніру". Та хто саме отримав почесний кубок, поки таємниця.

Нагадаємо, ведучий шоу "Великий пекарський турнір" - Юрій Горбунов. У проекті змагаються 12 учасників, які не є професійними кулінарами. Випічка - це улюблена справа, що робить їх по-справжньому щасливими. Переможець "Великого пекарського турніру" отримає сертифікат на навчання у найпрестижнішій школі кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu London.

Дивіться "Великий пекарський турнір" скоро на 1+1!