Вероніка продовжила боротьбу за Ігоря, а Ія покинула Василя

Вероніка продовжила боротьбу за Ігоря, а Ія покинула Василя

Боротьба за учасників "Кохання без кордонів" стає все запеклішою. Гравці щоразу вдаються до нових хитрощів, щоб привернути до себе увагу, і лишитися на проекті.

Поділитися:

Боротьба за учасників "Кохання без кордонів" стає все запеклішою. Гравці щоразу вдаються до нових хитрощів, щоб привернути до себе увагу, і лишитися на проекті.

В 9 програмі Ігореві все ж таки вдалося вмовити Вероніку лишитися в Чикаго, він зрозумів, що кокетлива брюнетка йому дуже подобається і не захотів її відпускати. А під час вечері на індивідуальному побаченні Вероніка та Ігор зізналися один одному в закоханості, та навіть хотіли зробити однакові татуювання собі. Дівчина переконана, що чим більше вона тримає Ігоря на відстані, тим більше подобається йому.

Натомість Альона готова віддати Ігореві все і відразу, аби він був з нею. Вирвавшись на побачення, жінка попросила повести її на шопінг в найкращі магазини Чикаго, а потім і в салон краси. Побачення закінчилося в ресторані. В романтичній обстановці пара поділилася один з одним своїми найболючішими спогадами та найпотаємнішими мріями.

Василь, який цього разу мав відправити одну з жінок додому, повіз красунь знайомитися з його старшою сестрою. Жінка запропонувала допомогти посадити їй грядку. Чергове випробування на хазяйновитість знову пройшла лише Алла. І не дивлячись на її агресивну поведінку минулого разу, Василь вирішив дати жінці другий шанс. В ній він відчув ту ніжність, тепло і хазяйновитість, які шукав в жінці.

Марк зважився познайомити дівчат з мамою. Жінка, не соромлячись, запитувала дівчат все, що її цікавить, просто під час обіду за сімейним столом. На окрему розмову вона запросила лише Олю, якій порадила повернутися до України, і займатися вихованням власних дітей. Натомість Владлена, вирішила з'ясувати, чи було щось між Марком і Ольгою, коли дівчина лишалася в нього ночувати. Чоловік зізнався, що коли випив, то поцілував Олю, але для нього це нічого не значило, і Владлена йому подобається на багато більше. За цією ситуацією спостерігала Оля, яка відразу все зрозуміла. Це для дівчини стало справжнім ударом, і тепер, здається, відразу дві учасниці дуже розчарувалися в Маркові. Чи зможе він повернути їхню довіру?

Тетяна прислухалася до мами, якій дуже сподобався вчитель Володимир, і вирішила разом і з ним сходити на кладовище провідати батька. Так близько до себе вона ще нікого не підпускала. Згодом вона пішла з Вовою і Дмитром поганяти на картингу. Дівчина дуже хотіла помститися Вові, за те, що він засумнівався у своїх почуттях до неї, перед її мамою. А лишивши бізнесмена пасти задніх, пішла гуляти з Дмитром. Фітнес-тренер вкотре намагався зблизитися з дівчиною і звабити її, але Таня уже не так довіряє хлопцеві, тож вела себе з ним дуже обережно. Та це не завадило Дмитрові вже дома похизуватися перед засмученим Вовою, як багато він може собі дозволити з дівчиною. Чи сподобаються Тетяні такі плітки за її спиною? І чим це закінчиться для Діми?

Ія, яка так і не змогла пробачити в душі Аллу, за образливі слова, вирішила сама покинути проект. Уже вкотре Василеві не доводиться обирати між жінками, вони самі одна за одною покидають його…

Хто ж наступним покине проект, а хто навпаки не витримає кордонів, і повернеться назад, дивіться вже наступного четверга о 22.10 на 1+1.