Вічно можна дивитись як мінімум на одну річ: як горить крейсер «москва» — 13-годинна терапія на YouTube-каналі ТЕТ до премʼєри проєкту, який не сподобається росіянам

Як горить крейсер «москва» — 13-годинна терапія на YouTube-каналі ТЕТ до премʼєри проєкту, який не сподобається росіянам

Перед премʼєрою «Бункера» глядачі спостерігатимуть за палаючим крейсером «москва», аби розслабитися та підняти собі настрій.

Поділитися:

Уже сьогодні, 7 жовтня, о 22:30 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра сатирично-патріотичної комедії «Бункер» від Студії «Квартал 95». Аби підготувати глядачів до перегляду ТЕТ на своєму YouTube-каналі дарує 13 годин неймовірно приємного та заспокійливого видовища — палаючого крейсера «москва». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСтворюють пісні про затонулий крейсер «Масква» та збирають мільйони переглядів: як учасники «Голосу країни-12» набувають популярності у соцмережах

Євген Кошовий вважає, що новий проєкт Студії «Квартал 95» обовʼязково «розірве» росіян, а трансляція — підніме настрій кожному українцю.

«москва» палатиме протягом 13 годин, з 9:30 та до самої премʼєри «Бункеру». 

Сатира стає у пригоді, коли гумор уже не допомагає: комедія «Бункер» заснована на реальних подіях, що відбуваються в найогиднішій країні земної кулі — на росії. Кожна серія розповідає про злочини фашистів сьогодення. Влада росії ставить амбітне завдання захопити Україну, хоча не може впоратися навіть із власною дурістю. путін і лукашенко, шойгу та конашенков, соловйов і симонян... Чи такі вони страшні, як їх малюють? Правда ще ніколи не була такою… смішною. Унікальна нагода ще до міжнародного трибуналу дізнатися, як все було насправді на росії.

Одразу після палаючої «москви» дивіться патріотично-сатиричну комедію «Бункер» уже сьогодні, 7 жовтня, о 22:30 на телеканалі ТЕТ.

Світло завжди перемагає морок!

Новини по темі