Вифлеємський вогонь та демонтаж пам'ятника Щорсу: 5 пізнавальних новин тижня

Позитивні новини тижня: цікаві факти та події, які ви могли пропустити
Freepik

Новини тижня: цікаві події, які ви могли пропустити.

Поділитися:

Попри труднощі, які переживає наша країна, у нас є й позитивні новини, які дають надію на краще майбутнє. Ось п'ять хороших новин, які відбулися цього тижня:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП книг, які вас надихнуть (поради ведучого "Сніданок. Вихідний" Олександра Попова)

В Києві нарешті демонтували пам'ятник Щорсу

В столиці нарешті демонтували пам'ятник Миколі Щорсу. Надалі монумент зберігатиметься в державному музеї авіації України імені Антонова.

Людям з окупованих територій продовжать нараховувати пенсії

Міністерство соціальної політики України надало роз'яснення щодо виплати пенсій людям, які проживають на тимчасово окупованих територіях. Українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях, продовжуватимуть отримувати пенсійні виплати. Навіть якщо людина не має можливості знімати гроші з картки, пенсія надходитиме на рахунок.

У Києві встановили новорічну ялинку

В Києві не буде великих ярмарків та святкувань на Різдво та Новий Рік. Проте на Софійській площі до різдвяно-новорічних свят все ж таки встановили ялинку. Вона штучна, заввишки 12 метрів та з тризубом на маківці.

Вифлеємський вогонь розвезуть поїздами по Україні

Вифлеємський вогонь миру вже в Україні! У неділю, 10 грудня, його почнуть розвозити регіонами. О 18:40 вогонь передадуть працівникам Укрзалізниці на київському вокзалі, а після цього 14 потягів доставлять його на 24 вокзали України!

У Києві встановили унікальний пам'ятник Герою України Олександру Мацієвському

У День Збройних сил України в Києві відбулось урочисте відкриття пам’ятника Герою України Олександру Мацієвському, якого росіяни розстріляли за фразу “Слава Україні”.

Новини по темі