Вікторія Духлій добровільно покинула Школу

Вікторія Духлій добровільно покинула Школу

Протягом тижня пані Ольга Дудчак привчала пацанок до кулінарної дисципліни.

Поділитися:

Протягом тижня пані Ольга Дудчак привчала пацанок до кулінарної дисципліни. Учениці ділили кухню на сімох та готували вишукані страви. Результати роботи кожної оцінювала вже не пані викладач, як зазвичай. Страви дівчат куштували шановані гості на першій званій вечері. Пані Ольга зізналася, що кулінарний іспит став перевіркою не тільки для її учениць, але й для неї самої.

Крім того, цей тиждень навчав дівчат працювати у парах, допомагати одна одній та прислухатися до порад. Успіх кулінарного іспиту залежав від результатів злагодженої роботи кожної.

Неабияк хвилювалися дівчата на кухні, коли готували першу у своєму житті звану вечерю на чотирнадцять осіб. Часу було обмаль. На приготування страв було відведено дві години. Але квапилися не всі. Помітно не поспішала на кухні Вікторія Духлій. За це вона отримала зауваження від Людмили Дроботенко, разом з якою Віка працювала у парі.

"Не вийшов у мене соус, тому що в мене не було настрою", – пояснила Вікторія.

Та вже на той момент вона вирішила, що цей тиждень у Школі стане для неї останнім. Вікторія зробила рішучий крок, який невимовно важким був для неї. Коли викладачі вирішували, хто має покинути Школу на цей раз, Віка сама зняла з себе намисто, тим самим припинила своє навчання у Школі Справжньої Пані.

"Ви гідні бути ученицею нашої Школи, – відмітила пані Наталя. – Ми Вас не виганяємо. Ми Вас відпускаємо".

Вчинок Вікторії став справжньою несподіванкою для всіх. Дівчата ще довго не могли повірити, що Віка відважилася на таке.

"Це жах, – зізналася Людмила Дроботенко, яка більш за все довіряла Вікторії, та ділила з нею ліжко. – Ми всі секрети під подушкою щоночі розповідали одна одній. Вона одну мене підпустила до себе, аби я їй допомогла зібрати речі. Я сама не очікувала. Але я знаю, що ми після Школи будемо спілкуватися".

Підсумувати роботу дівчат протягом тижня прийшла пані Ольга Дудчак. Вона пліч-о-пліч працювали з ученицями та дала їм все те, що знає та вміє сама. Вона відмітила незлагодженість у роботі пацанок, яка вплинула на результати.

Несхвальні коментарі отримала Алла Луценко стосовно того, як вона працювала протягом тижня.

"Хвороба позначилася на Вашому навчанні", – сказала пані Тетяна Демченко.

Але Аллі дали шанс реабілітуватися. Протягом наступного тижня вона має проявити себе не тільки як гідна учениця Школи Справжньої Пані, але і як староста.

"Я дуже злякалася. Я зроблю все можливе. Буду комунікабельною, хоча мені це важко. Але якщо дівчата нічого не будуть робити, я за них працювати не збираюся. Можливо, придумаю якусь бонусну систему".

Високі результати Оксани Назарчук, які вона продемонструвала на тижні кулінарії, не залишили непоміченими. Дівчина отримала звання кращої учениці тижня та отримала заохочення – прогулянку на яхті на дві персони. Оксана вирішила взяти з собою Людмилу Дроботенко. А на решту дівчат чекає генеральне прибирання Школи "з душею та любов'ю", як зазначила пані Наталя Адаменко.

Чим завершиться прогулянка для Оксани та Людмили на яхті? Чи зуміють дівчата гідно представити Школу Справжньої Пані поза її межами та виглядати як справжні пані?

Побачимо наступної середи, о 21:15 на каналі 1+1!