Виліт за бійку на проекті "Джентльменський набір"

Виліт за бійку на проекті "Джентльменський набір"

За підсумками тижня Світського етикету в Школі Джентльменів довелося попрощатися з Артемом Риженко, 21 рік.

Поділитися:

За підсумками тижня Світського етикету в Школі Джентльменів довелося попрощатися з Артемом Риженко, 21 рік.

Артема до проекту називали маминим синочком. Найяскравіший спогад дитинства - п'яний батько б'є матір. Саме з тих пір він взявся захищати всіх жінок. Найбільше в житті любить маму, собаку Люсю та пиво. Не вчиться і не працює. За прогули вилетів з першого курсу університету. Любить легкі гроші, але мріє про велику юридичну кар'єру. Часто б'ється. Саме бійки стали причиною вильоту хлопця з проекту.

Артем - імпульсивний і емоційний хлопець. Він мені сподобався тим, що був дуже зацікавлений і дійсно хотів змінитися. Артем проявляв неабияку наснагу до знань. Однак у відносинах з іншими хлопцями він виявляв певну агресію й навіть кілька разів розпускав руки, що не є прийнятним за статутом Школи, - говорить Ігор Шевченко, заступник директора з наукових питань Школи джентльменів.

Я переконана, що Артем міг би стати старанним учнем. Однак велика його проблема - незнання того, як без сили та агресії впоратися з проблемою. І хоча Артем борець за справедливість, шкода, що він не встиг зрозуміти, що крім рук є ще й голова, - говорить Наталя Адаменко, директор Школи джентльменів.

Після оголошення результатів, Артем довго не міг прийти в себе і не наважувався вийти за поріг школи. Адже змиритися з втратою такого шансу - складно для кожного учасника.

Тепер на проекті залишилося вісім хлопців. У кожного з них є можливість дійти до фіналу. Але переможець буде один, і він сам обере приз - гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів.

Вже 21 листопада о 20:15 ми зможемо побачити протистояння учасників на футбольному полі і дізнатися, у кого прокинуться пацанські звички після випробування алкоголем.