Вір мені. 7 і 8 серії. На Катю і Макса чекає несподівана новина

Вір мені. 7 і 8 серії. На Катю і Макса чекає несподівана новина

Катя розуміє, що всі її пошуки були марні. Саша теж виявляється не тим чоловіком... Катя у відчаї, бо нічим не може допомогти синові.

Поділитися:

Дивіться серіал "Вір мені" на каналі 1+1.

Четвер, 20 лютого

Початок - 20:15

7 серія

Катя розуміє, що всі її пошуки були марні. Саша теж виявляється не тим чоловіком... Катя у відчаї, бо нічим не може допомогти синові. Макс робить свій вибір - відмовляє учня брати участь у підпільних боях, тому мусить віддати організаторам величезну суму грошей, яку зібрати не в змозі.

 8 серія

Макс і Катя нарешті з'ясовують стосунки і миряться. Светі дзвонить Ігор і повідомляє, що знає, хто батько Вані. Він зізнається, що зґвалтував Катю, а тепер готовий віддати свою нирку хлопчикові, щоб якось спокутувати провину.
Юля вводить Вані велику дозу антибіотика, але Матвій бачить це і встигає врятувати дитину. Юля не змогла впоратися з горем від утрати рідного сина й була готова вбити Ваню, щоб Матвій зрозумів, як їй боляче. Виявилося, що Юля підмінила аналізи. Насправді батько Вані – Макс! І він сам може врятувати свого сина. Але організатори підпільних боїв підпалили клуб, коли в ньому був Макс...