Зірковий дайджест: Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе (ВІДЕО)

Зірки сказали одне одному "так" у Італії.

Поділитися:

Як повідомляють італійські ЗМІ, закохані поєднали себе путами шлюбу у Форте-дей-Мармі.

Віру та Костянтина розписав мер курортного містечка Умберто Буратті. Сам мер зізнається, що він був щасливий поєднати серця двох закоханих.

"Не можу сказати більше, ніж ви вже знаєте, скажу лише, що це одна з багатьох пар, яка від півночі Італії до Сицилії вирішила розписатися саме у нас. Вони провели канікули у нас, або ж точніше, тут у Версалі вони познайомилися", - сказав Буратті.

Меладзе та Брежнєва не стали влаштовувати пишного святкування, натомість організували скромну церемонію, на якій були присутні лише близькі.

Після розпису молодята запросили своїх гостей на весільний обід у готельному комплексі Paradiso al Mare. Зіркова пара цю інформацію поки ніяк не коментує. Костянтин Меладзе на дзвінки не відповідає, а концертний директор Брежнєвої - Павло Голуб  - повідомив ТСН.ua, що для нього повідомлення про весілля - новина, яку він не хоче коментувати.

До речі, Віра та Костянтин часті гості в Італії. Так, новоспечене подружжя буває тут до п'яти разів на рік, зокрема у Версилії.

Нагадаємо, що чутки навколо роману Віри Брежнєвої з Костянтином Меладзе ширяться вже протягом декількох років. Минулоріч Меладзе розлучився із дружиною Яною. Згодом жінка розставила всі крапки над "і" та підтвердила, що екс-чоловік зраджував їй протягом 10 років із артисткою.

 Попри бажання зберегти в таємниці стосунки із Вірою, Меладзе неодноразово був помічений пильними папараці біля її квартири на Андріївському узвозі, без Меладзе не відбувалося святкування дня народження екс-"ВІА Гри". Окрім того, Віра часто гостювала у коханого на дачі разом з доньками під Києвом.

Відео весілля дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".