Віталіна Мусієнко заспівала дуетом зі Святославом Вакарчуком

Концерт Океан Ельзи на НСК Олімпійський: Віталіна Мусієнко заспівала з Вакарчуком

Переможниця Голос країни 6 та її зірковий тренер заспівали на стадіоні перед 85-тисячною аудиторією.

Поділитися:

Джамала стане тренером сьомого сезону Голосу країни18 червня під час грандіозного концерту групи Океан Ельзи на НСК Олімпійський збулася мрія 19-річної переможниці шостого сезону головного вокального проекту Голос країни Віталіни Мусієнко.

Юна артистка та її зірковий тренер Святослав Вакарчук виконали "Небо над Дніпром" у супроводі чоловічої хорової капели ім. Л. Ревуцького. Нагадаємо, що Віталіна та Святослав вперше заспівали цю пісню у фіналі проекту Голос країни 6.

Шанувальники відзначили, що сильний голос Віталіни і її потужна енергетика в поєднанні з неповторною харизмою Святослава Вакарчука справили незабутнє враження на 85-тисячну аудиторію. Багато слухачів підспівували дуету.

Раніше Віталіна зізналася, що заспівати на стадіоні разом з лідером групи Океан Ельзи було її заповітною мрією.

Коли я стояла за кулісами, дуже нервувала. Але як тільки вийшла на сцену і побачила цілий океан людей, які синхронно здіймали руки, то все хвилювання одразу минулося. Я просто насолоджувалася виступом з музикантами-професіоналами, – каже переможниця Голосу країни 6.

Після перемоги на вокальному шоу Віталіна Мусієнко отримала можливість записати пісню, зняти кліп від телеканалу 1+1, а також стала власницею квартири в столичному житловому комплексі від спонсору проекту – компанії НоваБудова.

Нагадаємо, під час концерту у Львові Святослав Вакарчук заспівав дуетом зі своїм підопічним Ескендером Іслямовим пісню "Обійми" кримськотатарською мовою.

Тривають кастинги на наступні сезони вокальних проектів Голос.Діти та Голос країни. Взяти участь можна, заповнивши анкету на сайті телеканалу 1+1. Відкриті кастинги відбудуться 25-26 червня за адресою: м Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНХ, 12 павільйон (ст.м. Виставковий центр). Реєстрація учасників з 10.00 до 18.00.

Новини по темі