Вітвіцька чарівним чином візьме участь у показі UFW

Вітвіцька чарівним чином візьме участь у показі UFW

Соломія Вітвіцька знайшла свій спосіб поєднати спорт і красу.

Поділитися:

Ведуча "ТСН. Особливе" та шоу "Вишка" на 1+1 Соломія Вітвіцька знайшла свій спосіб поєднати спорт і красу. Через прямий ефір "Вишки" вона не зможе вийти на подіум Ukrainian Fashion Week, але візьме участь у зірковому показі завдяки можливостям телебачення.

Показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться у суботу 12 жовтня. У ньому беруть участь відомі ведучі групи каналів 1+1. Але саме в цей день у прямому ефірі стартує шоу "Вишка". Тож доки її колеги будуть дефілювати по подіуму, Соля спостерігатиме за пристрастями у басейні.

Але завдяки сучасним технологіям Вітвіцька таки візьме участь у модному шоу. Саме вона поставить фінальний акорд шоу. Віртуальне "па-па" від Соломії Вітвіцької стане запрошенням на афтепаті.

До речі, усі телевізійні зірки, які беруть участь у показі "Fashion у прямому ефірі", вийдуть на подіум у прикрасах від Ювелірного Дому ZARINA з нової колекції "Особлива Восени". Її створив відомий дизайнер Роман Баянд, музою якого є Соломія Вітвіцька.

"Колекція, яку буде показано на подіумі, вирізняється умиротворенням, спокоєм. Її основні кольори - як кольори стиглих фруктів. Ці прикраси ідеально підійдуть телеведучим, адже українське телебачення не боїться кольору", - розкриває задум Роман Баянд.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21:30 в рамках Ukrainian Fashion Week.

У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.

Подібне шоу відбудеться в Україні вперше. Раніше на такий експеримент зважилися, наприклад, телезірки Британії.