Вітвіцька знялася у фотопроекті, присвяченому видатній художниці

Вітвіцька знялася у фотопроекті, присвяченому видатній художниці

У Києві відбулася зйомка фотопроекту в рамках "Атмосфери Катерини Білокур", для якої відомі українки позували в квітчастих образах за мотивами творчості видатної художниці.  

Поділитися:

У Києві відбулася зйомка фотопроекту в рамках "Атмосфери Катерини Білокур", для якої відомі українки позували в квітчастих образах за мотивами творчості видатної художниці. Ведуча каналу 1+1 також "примірила" образ улюбленої квітки Катерини Белокур.

"Я сама в дитинстві малювала і закінчила художню школу, і вже тоді картини Катерини Білокур розглядала і надихалась ними. Неймовірної краси квіти та пейзажі. Наївність художниці знаходила відгук в серцях кожного глядача. І особливо подобається, що великі українки - це сьогодні модно і стильно", - ділиться Соломія.

Також у фотосесії взяли участь: Єва Бушміна, Наталія Жижченко (ONUKA), Ольга Навроцька, Юлія Зорій. Вони "приміряли": півонію, троянду, ірис, жоржин і гібіскус. Над макіяжем і зачісками зіркових учасниць працювали Ігор Ігнатенко і Олена Твелина. Стилем зйомки займалася Леся Патока, яка разом з майстрами Patoka Studio створила квіткові вбрання в стилістиці робіт відомої художниці.

Крім зіркової фотосесії, на честь української художниці буде реалізовано низку ініціатив: всеукраїнський конкурс обдарованих дітей, проект ескізів від українських дизайнерів, історичний проект і інсталяція з більш ніж 20 тисяч квітів, у створенні якої зможуть взяти участь всі бажаючі.

Всі реалізовані ініціативи будуть презентовані 22 квітня у виставковому просторі "Атмосфера" (Столичне шосе, 103, вхід безкоштовний).