Визначилися півфіналісти "Голосу країни"

Визначилися півфіналісти "Голосу країни"

Окрасою другої частини прямого ефіру "Голосу країни" став дует Тамари Гвердцителі та одного з фаворитів проекту, Влада Ситніка.

Поділитися:

Окрасою другої частини прямого ефіру "Голосу країни" став дует Тамари Гвердцителі та одного з фаворитів проекту, Влада Ситніка. Останній дуже хвилювався перед виходом на сцену зі справжньою легендою, повторював слова дуетної пісні і хвилювався, чи встигне на сцену після включення з Red Room.

Між тим, вчорашній ефір за кількістю отриманих sms перевершив власний рекорд проекту вдвічі. І першими остаточний вирок публіки дізналися підопічні Руслани. Лідери цієї команди не змінилися: перше місце дісталося Тоні Матвієнко, друге – Василю Логаю. Аудиторія виявилася не надто поблажливою до Євгенії Червоножко, яка все-таки пішла з шоу з посмішкою на обличчі.

На черзі – команда Стаса П'єхи. Три ефіри поспіль публіка називала своїми фаворитами Арсена Мірзояна та Мілу Нітіч, і вподобання глядачів не змінилися лише з тією різницею, що вчора Мілі вдалося нарешті посісти перше місце у своїй команді. Проект залишив, на жаль, Стас Конкін, який передбачав саме такий розвиток подій у чвертьфіналі.

Артисти, яких свого часу обрав Олександр Пономарьов, більше не чекають на те, що їх врятує тренер. Їхня єдина надія – це результати sms-голосування. І вчора улюбленцями глядачів стали вже традиційно після минулого ефіру Влад Ситнік та Катерина Грачова. Сильна вокалістка та чарівна дівчина Даша Мінєєва вчора попрощалась зі своїми колегами по команді.

Останніми на сцену піднялися підопічні Діани Арбєніної. Беззаперечним лідером цієї команди був і залишається Іван Ганзера. А другим півфіналістом стала Наталія Гордієнко. Фаворит останніх двох ефірів Сергій Юрченко припинив свою участь у шоу.

Їх залишилося лише вісім, і вже зовсім скоро вся країна дізнається ім'я переможця "Голосу країни"!