Владислав Дюрик: "Тамара Гвердцителі вчить мене віддавати глядачеві усі почуття, які в мені є"

Владислав Дюрик: "Тамара Гвердцителі вчить мене віддавати глядачеві усі почуття, які в мені є"

19-річний вихованець дитячого будинку Владислав Дюрик прийшов на "Голос країни", аби змінити своє життя.

Поділитися:

19-річний вихованець дитячого будинку Владислав Дюрик прийшов на "Голос країни" із композицією "You are so deautiful", аби змінити своє життя. Уже в неділю він зіштовхнеться у вокальному поєдинку з учасником зі своєї команди. Підопічний Тамари Гвердцителі запевнив viva.ua, що спів на великій сцені – нині єдине, до чого він прагне.

"Моя найбільша мрія – співати на великій сцені. Коли на "Голосі" мені дали мікрофон, я уперше почув, як може звучати мій голос. Хочу відчувати це знову й знову", - зізнався учасник.

Хист учасника до музики виявили рідні батьки.

"Уперше я заспівав у метро. Битьки сказали мені: "Ти вмієш співати, йди співай у метро" Пізніше, коли я опинився у дитбудинку, мені всі говорили, що я гарно співаю. Коли з дитбудинку мене забрали нові батьки, вони віддали мене до музичної школи. Там викладачі сказали, що в мене чистий голос і що я можу розвиватися в цьому напрямі. Я почав співати. І це все, що в мене є", - розповів учасник і додав, що до Тамари Гвердцителі мріяв потрапити із самого початку. Як виявилося, цю виконавицю дуже любила мама учасника.

"Тамара Гвердцителі вчить мене віддавати глядачеві усі почуття, які в мені є, бути природнім і співати від душі. Мені дуже подобається пісня, яку мені належить виконати на "Боях" цієї неділі, я вдячний наставниці за такий вибір".

Із якою композицією Дюрик постане на "Боях" і з ким йому доведеться боротися, дізнаємося 20-го квітня о 21.00 на "1+1" у "Голосі країни. Перезавантаження".