Володимир Горянський розповів, чим дивують його "Маленькі гіганти"

Володимир Горянський розповів, чим дивують його "Маленькі гіганти"

Відомий актор розповів про талановитих підопічних

Поділитися:

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" актор театру і кіно й наставник дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" розповів, як йому вдається справлятися з цілою дитячою командою.

Зокрема зізнався, що іноді талановиті підопічні його дивують і навіть ставлять у глухий кут своїми висловлюваннями і відвертістю. Так, 5-річна Єва Коцюба, яка підкорила всю країну своєю безпосередністю, на кастингах сказала, що "коли народився її наставник Горянський, нікого не світлі ще не було".

"Ми з Євою вже знайшли спільну мову. Вона мене запитала: "Скажіть, а я Вам подобаюся?". Я відповів: "Єва , ти мені дуже подобаєшся". Звісно, я її запитав: "Єва, а я тобі подобаюся?". На що вона мені відповіла: "Так, уже подобаєтеся", - сміється Володимир Горянський.

Крім того, зараз актор поєднує зйомки у проекті "Маленькі гіганти" зі зйомками другого сезону "файної патріотичної комедії" "Останній москаль", де він грає голову сільради.

"Новий сезон буде дуже цікавим і близьким глядачам, адже події, якими живе наша країна, бурхливо пронесуться Великими Вуйками", - розповідає Володимир Горянський.

Нагадаємо, цієї неділі, 25 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" у проекті "Маленькі гіганти" розпочнеться абсолютно новий етап: команди зіркових наставників Наді Дорофєєвої, Насті Каменських і Володимира Горянського битимуться в баттлі за можливість продовжити участь в шоу. Рішення, яка команда покине проект, візьмуть зіркові судді шоу - Наталя Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов.