Володимир Зеленський зізнався, який заклад змінив його життя

Володимир Зеленський зізнався, який заклад змінив його життя

Із нагоди завершення навчального року журналісти дізналися, яким Володимир Зеленський був у школі

Поділитися:

Із нагоди завершення навчального року журналісти kp.ua поспілкувалася з екс-наставниками Володимира Зеленського і дізналися, яким він був у школі. Так, з'ясувалося, що майбутній комік вражав учителів і розумовими здібностями, і акторським таланом. Як власне, і його однокласники, із-поміж яких нинішні колеги Олександр Пікалов, чоловік Олени Кравець Сергій, й Олена, яка пізніше стала його дружиною.

"Вчитель російської мови та літератури надихнулася талановитим класом і вирішила з ними поставити виставу. Взяли "Одруження" Гоголя. Звісно, головна роль дісталася Вові. Зіграно було настільки професійно, що акторів їх же однолітки викликали на біс і несли на сцену квіти!" - Згадала заступник директора з виховної роботи 95-ї криворізької гімназії Валентина Ігнатенко.

Окрім того, додала, що саме Зеленський започаткував у їхньому навчальному закладі традицію грати з вчителями у КВК, яка не змінюється уже 15 років.

Володимир теж із вдячністю згадує школу, адже саме там зустрів людей, які поруч і зараз.

"У школі у мене з'явилися дуже близькі люди, з якими я досі живу, з якими я досі працюю. Школа для мене - річ фундаментальна. Вона мені подарувала дружину, сім'ю, друзів, роботу", - пояснив Володимир.