"Воплі Відоплясова" - 25 років на орбіті

"Воплі Відоплясова" - 25 років на орбіті

Гурт "Воплі Відоплясова" та телеканал "1+1" представляють...

Поділитися:

Гурт "Воплі Відоплясова" та телеканал "1+1" представляють:
20 листопада 2011
Київ, Палац Спорту
Гурт "Воплі Відоплясова" з програмою "25 років на орбіті"

На сцені:
"Воплі Відоплясова" та прибульці
Ніна Хаген, "Ляпіс Трубецкой", Юрій Здоренко та група "Grader", Олександр Піпа та "@traktor", "Бумбокс", Ноггано, Лесь Подерв’янський, Гаркуша, "Gorchitza", Заслужений Академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України та інші.

Найколоритніший  та найнародніший український рок-гурт "Воплі Відоплясова" святкує 25 років. З цієї нагоди команда "ВВ" та  телеканал "1+1" готують потужний  вибух у музичному просторі країни. 20 листопада  2011 року в столичному Палаці Спорту відбудеться величне шоу-панк-ревю з космічним присмаком під назвою "25 років на орбіті".

Протягом трьох годин триватиме незабутня космічна подорож часом – музиканти "ВВ" та гості запалять серця українців, примусивши численну армію своїх шанувальників співати з ними в один голос та стрибати вище голови.
Cьогодні "Воплі Відоплясова" – найпопулярніший у світі український рок-колектив, що дає до 200 концертів на рік. Мало людей лишилось на Землі, які б не знали "ВВ". Цей гурт є гордим символом української рок-музики, а більшість їх пісень – по суті народними. "Танці",  "Весна",  "День Народження", "Полонина" вже чверть сторіччя лунають просторами планети.

"За часів Радянського союзу, коли ми тільки починали, навколо панувала духовна порожнеча, і ось несподівано серед цього вакууму з'явилося щось – це і була рок-музика. Вона заявила про себе, ставши першою блискавкою-надією, що з'явилась на руїнах Радянського союзу і на просторах незалежної молодої України, – згадує керманич "ВВ" Олег Скрипка. – Сьогодні ж ми маємо цілу плеяду талановитих та самобутніх рок-виконавців. Серед них – наші друзі з різних країв, яких ми щиро любимо та поважаємо, і ювілей – чудова нагода зібратись разом на одній сцені".
     
Концерт на честь 25-ліття головної етно-рок-капели України – гурту "Воплi Вiдоплясова" стане незабутньою подією, яку відвідають тисячі прихильників та друзів, а телевізійну версію концерту дивитимуться мільйони глядачів каналу "1+1".      

Квитки можна придбати у всіх касах міста
Вартість – від 100 до 400 грн
Замовлення  квитків за тел. 331 44 34

Акредитація преси – за умови попереднього анонсу
Top Media Communication
Ольга Черткова
Тел. 067 753 72 07
O_chert@mail.ru
www.topmediacom.com