Як Берен Саат знімалася в пристрасних сценах серіалу "Заборонене кохання"

Як Берен Саат знімалася в пристрасних сценах серіалу "Заборонене кохання"

У понеділок, 7 вересня, на "1+1" стартує турецький серіал "Заборонене кохання"

Поділитися:

У понеділок, 7 вересня, на "1+1" стартує турецький серіал "Заборонене кохання", головну роль у якому виконала красуня-акторка Берен Саат.

Дія серіалу відбувається в сучасній Туреччині. У центрі сюжету – молода красуня Біхтер (Берен Саат), яка, щоб позлити свою матір, виходить заміж за багатого й успішного Аднана, вдівця з двома дітьми, який годиться їй у батьки. Спочатку сімейне життя пари складається вдало, але поступово все починає руйнуватися. Причина тому - Бехлюль  - племінник Аднана, який живе на утриманні дядька в їхньому будинку...

Ця драматична телеісторія стала знаковою для молодої талановитої дівчини, адже саме вона запалила її зірку.

- Берен, розкажіть про свою роль в "Забороненому коханні?

- Мені вона сподобалася, хоча у мене не багато спільного з характером моєї героїні Біхтер. Але цей серіал став дуже важливим у моїй кар'єрі.

- Чи легко знайшли спільну мову з колегами, зокрема Киванчем Татлітугом (Бехлюлю)?

-Так. Киванч - дуже сердечна людина. Ми з ним друзі. Він досвідченіший за мене на знімальному майданчику. Тому мені було приємно отримувати від нього цінні поради. Та й взагалі, я щаслива, що працювала з усією командою, яка знімалася в цьому серіалі.

- Коли ви вперше потрапили на сцену?

- Мені Було 14 чи 15 років, коли я отримала роль у мюзиклі в коледжі. До цього я тривалий час відвідувала уроки танців. Спочатку  танцювала ''латино'', пізніше підкорила і танго. Та потім мені довелося залишити сцену.

- І коли ви зрозуміли, що варто поміняти професію?

- Я задумалася про це в університеті, де вивчала бізнес. У мене були непогані здібності, щоб виявити себе в цьому. Крім того, я досконало володію двома іноземними мовами: англійською та іспанською. У коледжі, в якому я навчалася, всі заняття проводилися на англійскою, а іспанську я опанувала вже в університеті. Потім я зрозуміла, що це не для мене. Я відчувала, що мене вабить акторство. Моя мама намагалася пояснити мені, що в цій професії велика конкуренція. Мій друг Ефе порадив мені заповнити анкети для школи акторської майстерності. Я пішла на іспит і заспівала пісню на розгляді Комітету. Вони відзначили, що я дуже фотогенічна. Після цього я твердо вирішила стати актрисою і вирушила до Стамбулу, щоб вчитися цьому. Потім був конкурс '' Зірки Туреччини '', я посіла на ньому 2-ге місце.

- Берен, а який у вас характер?

- Я жінка, яка іде за мрією. У мене є бойовий дух. В цілому, я неконфліктна людина. Легко знаходжу спільну мову з колегами, дуже багато працюю. Адже після того, як стала популярною, мушу бути на очах у широкої маси людей. Я усвідомлюю, що популярність - це частина моєї професії, але я не хочу, щоб моє особисте життя було на сторінках журналів

- Як ви готуєтеся до своїх ролей?

- Читаю книги, спостерігаю за людьми, дивлюся багато фільмів, намагаюся поставити себе на місце своєї героїні.

- Розкажіть, чи легко вам було зніматися в любовних сценах з Киванчем Татлітугом у "Забороненому коханні"?

- Ці сцени не настільки пристрасні, як вони виглядають на екрані. Під час зйомок навколо нас було понад 50 осіб. А між нашими тілами - подушки, звичайно, невидимі глядачам.

- Який найкрасивіший подарунок ви отримували у своєму житті?

- Це була пісня. Коли я вчилася в середній школі, друг написав її спеціально для мене.

Дивіться серіал "Заборонене кохання" з понеділка о 17:10 на "1+1".