Як "кварталівці" радять боротися з новорічним похміллям

Як "кварталівці" радять боротися з новорічним похміллям

Під час новорічних свят украй важливо не переїдати й контролювати вживання алкоголю.

Поділитися:

Під час новорічних свят украй важливо не переїдати й контролювати вживання алкоголю. Так, учасники "Кварталу-95" 31-го грудня працювали, тож 1-го січня похмілля їм не загрожує. Проте на прохання сайту 1plus1.ua вони дали поради тим, хто випадково не розрахує з кількістю шампанського. А таке може статися з кожним, переконаний Юрій Корявченков. Адже новорічна ніч часом буває дуже підступною.

"Вона схиляє до того, щоб випити. Я ось знаю деяких людей, які взагалі не п'ють, але 31-го грудня, у свято, таки перехиляють чарку. Тож, якщо зранку болить голова, гадаю, найкращий спосіб – просто вийти на вулицю, подихати свіжим повітрям, випити мінеральної водички. І все буде добре! А взагалі ж методи у кожного свої. Та, щоби з похміллям не боротися, потрібно просто не пити", - запевнив Юзик.

Олександр Пікалов погодився з думкою колеги. Мовляв, якщо лякає погане самопочуття на ранок – не пийте. І водночас порадив визнати, що зазвичай наслідків гучної вечірки не уникнути.

"З похміллям не треба боротися – воно сильніше", - пожартував Олександр.

А кореспондент "ЧистоNews" Артем Гагарін своєю чергою попросив українців не зловживати і закарбувати найкращі моменти зимових вихідних.

"Новий рік -  свято, яке має запам'ятовуватсия. Але першого числа зазвичай ніхто нічого не може згадати. А хотілося б, щоб нічого не забувалося, щоб усе було адекватно. Тому, якщо дозволятимете собі алкоголь, то хіба зовсім трішки", - сказав Артем під час зйомок "Новорічного Вечірнього Кварталу".

Новини по темі