Як перетворити новорічні вихідні в казку

Як перетворити новорічні вихідні в казку
1plus1.ua

Підбірка найкращих локацій «Зімової Країни на ВДНГ» для створення святкового настрою у всієї родини

Поділитися:

30 грудня – 1 січня – три офіційні вихідні. Один з них точно варто провести в «Зимова Країна на ВДНГ» – величезному парку новорічних розваг. Тут можна покататися на ковзанці під відкритим небом (1600 кв. м.) і вдень, і вночі на вечірці Zima v Leto, спуститися з тюбінгових гірок, загадати бажання на коліні у Діда Мороза чи подружитися з справжнім трансформером – Bumblebee. Парк працює щодня з 10:00 до 22:00 на проспекті Академіка Глушкова, 1 (Національний комплекс «Експоцентр України»).

І, що важливо – розваги собі до смаку тут можуть знайти абсолютно всі: молоді батьки з маленькими дітками, школярі, студенти, бабусі і дідусі. Обмежень немає.

Резиденція Діда Мороза

Ох, це насправді місце, де трапляються дива. І що цікаво, слову «трапляються» навіть синонім не добереш! Ельфи всі при справі – Чистюля миє речі відвідувачів, Знайка – проводить уроки грамотності, Веселун – безперестанку грає з дітками, ну а Соню – неможливо розбудити! Кожну дитину тут займуть і розважать.

Звичайно ж, малюки можуть загадати бажання Дідові Морозу, за що отримають від нього солодкий подарунок!

Відзначимо окремо, що квитки в локацію краще купувати заздалегідь, так як вона користується великою популярністю. Вибрати зручний час і дату можна за посиланням.

Теплий ярмарок «Корпорація подарунків»

Цей ярмарок задає настрій Різдва з порогу – вас зустрічають ельфи Діда Мороза, які проводять захоплюючі класи з рукоділля для дітей, майстер-склодув тут же створює тендітні ялинкові прикраси. У сусідньому залі працює більше 60 точок з продажу найкращих новорічних подарунків – тут можна купити і іграшки, і шоколад ручної роботи, книги, капелюхи, мед – та купу всього! Вхід вільний.

У цьому ж павільйоні №1 можна подивитися виставу «Хто розбудить сонце?» про подорож сніговиків від Київського Театру Ляльок.

Zima v Leto

В арт-просторі LETO запускають серію вечірок на ковзанці – Zima v Leto. Це саме та локація, де ідеально поєднується краще від зими і літа. У другому павільйоні ВДНГ гратимуть київські діджеї, працюватиме бар, де можна покурити кальян, випити смачний коктейль, а також подивитися атмосферне новорічне кіно. Звідти можна швиденько перебігти на каток, і зануритися в справжню казкову зиму.

29 і 30 грудня з 21:00 до 4:00. Вартість: 150 грн (безлімітне катання).

Країна Роботів II

Це країна, яка захоплює, адже тут живуть справжнісінькі роботи. Наприклад, трансформер Bumblebee – він величезний, ходить по залу, розмовляє з дітками і із задоволенням фотографується з ними! Також тут можна подивитися шоу танцюючих роботів Alfa, потрапити у віртуальну реальність, зійтися в сутичці на лазерних мечах і пролетіти над Києвом на авіасимулятор.

TELEPORT360

У сферичному кінотеатрі, який розміщується в павільйоні №10, в суботу пройде квест «Зимовий детектив». Його учасникам потрібно розгадати таємницю – хто вкрав мішок з подарунками і заморозив Санта Клауса! Двогодинна гра розрахована на тінейджерів від 16 років. Старт – о 19:30.

Розіграш квартири

До речі, зберігайте чеки при купівлі квитків на локації і бланки онлайн-квитків! Це реальний шанс виграти однокімнатну квартиру в Києві. Заповнюйте спеціальну форму на сайті vdng.ua, введіть унікальний код з чека і ставайте учасником акції від ЖК «Метрополіс».

Новини по темі