Як Собчак, Валерія і Лоліта протистоять шквалу заздрощів і критики

Як Собчак, Валерія і Лоліта протистоять шквалу заздрощів і критики

Йога, каббала, буддизм, астральні мандри - все, що допомагає заможним та знаменитим тримати у формі тіло й душу. Зірки ще ніколи так відверто не говорили про таємні практики, які допомагають їм триматися на олімпі слави!

Поділитися:

Слава – зобов'язує! Щоб залишатися на верхівці успіху, артистам доводиться працювати на всі 200 відсотків. Як залишатися на плаву, без шкоди для власного здоров'я? Витримати шалений графік, який розписаний на роки вперед? Протистояти шквалу заздрощів та критики, які присутні в житті кожної знаменитості?

Додаткові джерела енергії та натхнення зірок – духовні практики, що набувають все більшої популярності серед багатих та знаменитих.

Ксенія Собчак, співачки Валерія та Глюкоза - цих зірок об'єднує те, що вони можуть стояти на голові, скрутитися у клубок або розтягнутися в шпагат. Усі вони практикують йогу, і ця древня індійська гімнастика суттєво змінила їхнє життя. Як знамениті жінки відкрили для себе заняття, що допомагає їм молодшати та виглядати все краще з кожним роком? Ми покажемо, як зірки приймають найдивовижніші асани!

Лоліта не побоїться розповісти про своє захоплення каббалою і таємні лекції, які вона відвідує. "Венеролог Купітман" з "Інтернів", він же актор Вадим Демчог, поділиться досвідом проживання в буддистських ашрамах, де він навчився репетирувати власну смерть, і розповість, що саме допомогло йому повернутися до життя "з того світу".

Уперше на телебаченні "жива Барбі" з Одеси - Валерія Лукьянова - покаже, як вона медитує та входить в астрал. А співачка Саті Казанова заспіває суфійські мантри, яких її навчила бабуся.

Несподіванні одкровення зірок про їхній внутрішній світ, що зазвичай прихований від телекамер, а також приголомшливі кадри з екзотеричними й релігійними ритуалами знаменитостей - дивіться цієї неділі в "Зірковій хроніці" о 12:10 на 1+1.