Які голлівудські зірки мають пращурів в Україні (ВІДЕО)

Які голлівудські зірки мають пращурів в Україні (ВІДЕО)

Багато сюрпризів може чекати на тих, хто візьметься дослідити свій родовід

Поділитися:

Багато сюрпризів може чекати на тих, хто візьметься дослідити свій родовід.

Дуже полюблять шукати свої пращурів голлівудські зірки. Так Майкл Дуглас, Девід Духовни і Барбра Стрейзанд знайшли своїх пращурів в Україні. Серед тих, хто пишається українськиї корінням, і номінант на премію Оскар 2016 Леонардо ДіКапріо.  Його бабуся Олена Степанівна народилася в Одесі, після Жовтневої революції 17-го року переїхала до Німеччини, а після заміжжя оселилася у США.

Читайте такожКим були предки голлівудських зірок?

Керівник Київського генеалогічного товариства знає свій рід до 11 коліна. Для тих, хто шукає своїх предків без допомоги сторонніх організацій він радить набратися терпіння. Роботу в архівах можна порівняти із написанням наукової дисертації. Неймовірно, але сьогодні відкриті навіть архіви СБУ, де можна відшукати інформацію про репресованих.

Для нетерплячих існує платна послуга  - подібне дослідження можна замовити. Ціна індивідуальна, і залежить від того, якою інформацією вже володіє людина. До спеціальних організацій нерідко звертаються з-за кордону – емігранти, які живуть у Канаді та США.

Де шукати інформацію про прадідів-селян та як побудувати своє генеалогічне дерево, дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Новини по темі