Чим пари-учасниці вражали ведучу "Одруження наосліп" Лесю Матвеєву

Чим пари-учасниці вражали ведучу "Одруження наосліп" Лесю Матвеєву

Ведуча завжди поруч із героями, які наважилися змінити своє життя

Поділитися:

Ведуча "Одруженння наосліп" Леся Матвеєва завжди поруч із героями, які наважилися змінити своє життя на краще. Разом із ними вона переживає усі приємні та конфліктні моменти стосунків, дає поради, підтримує і щиро захоплюється кожним із учасників.

"Усі пари дуже різні, немає жодної схожої. Однак у всіх є і дещо спільне - всі герої перебувають у пошуках щастя. Одні з них були готові йти до кінця, інші хотіли усе покинути, щойно наштовхувалися на перші труднощі. Я бачила пари, в яких люди справді були просто створені одне для одного, хоч і не відразу зрозуміли це. Просто неймовірно бачити, як їхні очі вперше зустрічаються, як вони обережно починають підпускати до собе партнера, відкриваються один одному, проходять через випробування, як між ними виникає іскра. Це просто диво! У цьому сезоні буде сім абсолютно різних історій з несхожими фіналами. Мене дуже тішить, що кожен з учасників виніс для себе щось нове і цінне, змінив себе на краще", - розповіла Леся газеті "Сегодня".

У проекті "Одруження наосліп" Матвеєва уперше постала у ролі ведучої. Тому, ясна річ, хвилювалася перед зйомками.

"Зібратися мені допомагав мій п'ятирічний досвід роботи психологом. Адже я підготований психоаналітик, у своїй практиці часто працюю з запитами з підготовки до публічних виступів та подолання страху перед ними", - пояснила ведуча.

А також зізналася, за що понад усе поважає експертів "Одруження наосліп" - психолога Єгора Тополова, експерта зі стосунків Світлану Митрофанову і астролога Олексія Котенка.

"Вони не просто найкращі у своїй професії, а й люди приголомшливих особистісних якостей. Ми спілкуємося як під час зйомок, так і поза ними. Нас об'єднує не тільки робота, а й щире переживання за долі наших учасників", - прокоментувала Леся.

Що ведуча та експерти радили героям першого випуску "Одруження наосліп", дізнавайтеся у ВІДЕО: