День працівників телебачення: Якими ведучі 1+1 були на початку своєї кар'єри (фото)

День працівників телебачення: Якими ведучі 1+1 були на початку своєї кар'єри | Свято | 1+1
Лідія Таран і Руслан Сенічкін, 2011 рік

Пам'ятаєте, як все починалося?

Поділитися:

Сьогодні, 16 листопада, Україна святкує День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Тож ми вирішили пригадати, якими були наші ведучі 1+1, коли тільки розпочинали свій шлях на каналі. 

Лідія Таран

Лідія Таран розпочала свою журналістську кар'єру з радіо, проте саме телебачення зробило її справжньою зіркою. З 2009 року почала працювати на телеканалі 1+1. Зірка була ведучою «Сніданку з 1+1» та «Профутболу» на телеканалі 2+2. Сьогодні є ведучою ТСН. 

У «Сніданку з 1+1» я працювала на локації за столом, адже вже вела ранковий ТСН, а Руслан Сенічкін тільки починав кар'єру в «Сніданку» на каналі 1+1. Я періодично піднімалась до нього туди, на балкончик, підтримувати його, — згадує Лідія. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Руслан Сенічкін

Зірковий ведучий Руслан Сенічкін розпочинав свою кар’єру у «Сніданку з 1+1». Тоді він працював на балконі, а зараз є одним із головних ведучих ранкового шоу. Завжди у гарному гуморі, позитивний та життєрадісний — саме за це його полюбили мільйони українців. Ведучий має добре серце, він збирає гроші на лікування для хворих людей, хоча про це не любить говорити. До того ж у ранковому ефірі залюбки ділиться своїми надсмачними рецептами. Також Руслан випустив три кулінарних книги — «Сніданки», «Сніданки в саду» та «Сніданки для дітей». 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Марічка Падалко

Марічка Падалко працює на 1+1 з 2002 року. Ведуча вела «ТСН. Проспорт», а згодом перейшла працювати в новини ТСН. Тоді, згадує зірка, стилісти усіляко намагалися змінити її образ на більш «серйозний».

На каналі, звісно, мене хотіли бачити іншою, вже не дівчинкою з каре, яка жваво розповідала про спорт . Відповідно мені змінили зачіску, щоб мала більш солідний й авторитетний вигляд, хоча тоді мені вже було 30. Але продюсери на той час дорікали, що в мене «бейбі фейс», тому це була спроба зробити серйозну «тьотю», — ділиться Падалко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Людмила Барбір

Любляча дружина, турботлива матуся та красуня-ведуча Людмила Барбір «Сніданку з 1+1». На початку своєї кар’єри зірка працювала моделлю, знімалася у серіалах та художніх фільмах. З 2013 року Людмила Барбір працює ведучою ранкового шоу, склавши пару Руслану Сенічкіну. Крім того, Людмила бере участь у дубляжі кіно- та мультфільмів. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв — ведучий «Сніданку з 1+1». Ерудований, щирий та доброзичливий — ранковий ефір із нимдарує глядачам заряд позитиву та гарного настрою на весь день. 

Дмитро Комаров

Дмитро Комаров почав журналістську кар’єру раніше, ніж отримав паспорт. Першу статтю опублікував у 12 років, а в 17 уже працював редактором. 11 грудня 2010 на каналі 1+1 вийшов перший випуск тревел-шоу «Світ навиворіт» . Перший сезон програми був присвячений Камбоджі. Цікаві пригоди, неймовірні мандрівки та ексклюзивні репортажі — зірковий ведучий готовий на усе, щоб показати українцям інший світ. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька починала свою телевізійну кар’єру на 1+1 як кореспондент ТСН у 2008 році. Через три роки стала ведучою «ТСН. Особливе». Сьогодні Соломія працює ведучою ТСН. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Читай також цікаві матеріали про українських зірок:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі