Зібрали понад 42 млн гривень для ЗСУ: команда національного телемарафону Єдині новини організувала та провела понад 400 зборів на потреби Сил оборони України

Єдині новини зібрали для Сил оборони понад 42 млн гривень
1+1 media

Телемарафон Єдині новини зібрав для потреб Сил оборони понад 42 млн гривень: усі деталі

Поділитися:

Протягом трьох літніх місяців команди національного телемарафону Єдині новини організували та провели понад 400 зборів на потреби Сил оборони України. В межах оголошених ініціатив за літній період вдалося зібрати понад 42,6 млн. грн. 

Збори проводилися у слотах всіх медіакомпаній-виробників телемарафону: 1+1 Media, Starlight Media, Рада, Ми – Україна та Inter Media Group. 

Найчастіше глядачі Єдиних новин підтримували збори на дрони: за три місяці на закупівлю різного роду безпілотників (FPV, нічні, розвідувальні і т.д.) було перераховано 17 млн 829 тис. грн. Також аудиторія марафону активно донатила на РЕБи та ремонти/закупівлю автівок для підрозділів Сил оборони (понад 5,5 млн грн).

Окрім того, спільно з партнерами медійниками та глядачами закрили збір у 10 мільйонів гривень на ударні морські дрони MAGURA V5 для Головного управління розвідки Міноборони.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни всіма виробниками телемарафону було реалізовано сотні масштабних фандрайзингових кампаній для потреб Сил оборони України та інших соціальних місій. Це невід’ємна частина функціонування марафону. 

Тільки у 2024 році національний телемарафон Єдині новини організував та провів майже 900 зборів і зібрав майже 170 млн грн для українських воїнів.

Команда Єдині новини дякує глядачам телемарафону за систематичну і регулярну підтримку наших ініціатив та оперативне закриття зборів. Кожен з вас наближає перемогу України, підтримуючи й допомагаючи Силам оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдині новини – друг ДШВ: телемарафон доєднується до систематичної підтримки Десантно-штурмових військ
 

Новини по темі