На чий захист став ведучий "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв?

На чий захист став ведучий "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв?

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, 29 травня, в Одесі відбувся інформаційно-розважальний захід "Дитинство без експлуатації та насильства". 

Поділитися:

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, 29 травня, в Одесі відбувся інформаційно-розважальний захід "Дитинство без експлуатації та насильства". Акція проходила в самому серці міста, на вулиці Дерибасівській, де впродовж цілого дня діти та підлітки брали участь у творчих майстер-класах, тематичних вікторинах, пізнавальних іграх, конкурсах та танцювальних флешмобах.

Ведучим став відомий журналіст новин "ТСН. Ранок" Єгор Гордєєв, який розказав відвідувачам акції про права дітей та способи їх захисту.

"Кожна дитина має право на щасливе дитинство, на любов та турботу. Але, на жаль, саме діти є найуразливішими до загроз сучасного світу, зокрема до пасток торгівлі людьми. Захист дітей – це обов'язок дорослих. І важливим завданням для нас, дорослих, є виховати в дітях самоповагу, закласти розуміння своїх прав, навколишнього світу та того, як захистити себе. Акція "Дитинство без насильства та експлуатації" покликана навчити дітей у першу чергу думати самостійно та вміти поводитися у ризикованих ситуаціях, але ми хочемо зробити це у веселій та захоплючій формі, так щоб важлива інформація сприймалася легко", - зазначив ведучий.

Під час заходу учасники мали змогу поставити запитання спеціалістам з освіти за кордоном, консультантам Національної дитячої "гарячої" лінії Міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда Україна", представникам Відділу кримінальної міліції у справах дітей та Служби у справах дітей м. Одеси.