«Це не про українців, це про цивілізаційний код»: Єгор Гордєєв різко засудив чоловіка, який образив ветерана на протезах

Єгор Гордєєв різко засудив чоловіка, який образив ветерана на протезах - відео

Єгор Гордєєв жорстко засудив чоловіка, який образив ветерана на протезах та опублікував відео інциденту

Поділитися:

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв різко засудив чоловіка, який образив ветерана на протезах, військового та ветеринара Олексія Притулу.

У Мережі поширилося відео, в якому видно, як під час прийому до ветеринарної клініки чоловік із пуделем негативно відреагував на Олексія, коли побачив, що той на протезах. Ролик опублікував сам Олексій та закликав поширювати його.

«Я прошу вас активно розповсюджувати це відео. Їм можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи та звичайного життя. Зі мною це, ну прямий, одиночний випадок. Поки що», - написав український захисник.

Олексій Притула

Ведучий Сніданку з 1+1 та посол Superhumans Center Єгор Гордєєв також поділився цим відео на своїх сторінках у соцмережах та різко відреагував на ситуацію. Ведучий розповів, що одесит Олексій – батько, чоловік, ветеринар, пішов на війну влітку 2022 року, звільняв Ізюм та втратив кінцівки під час чергової евакуації бійців внаслідок прильоту касетного снаряда.

«Олексій знову ветеринар після тривалої реабілітації й протезування. Ясно, що приходять різні люди, і різні тварини. Але, як це не дивно, тварини різність в ураженому стані сприймають краще і цивілізованіше за деяких людей. Це не про українців, не про якісь міста, не про війну, це про цивілізаційний код, який треба нарешті скласти і тільки потім говорити про те, куди ми рухаємось», - написав Гордєєв.

У коментарях до відео у соцмережах українці засуджують господаря пуделя та висловлюють слова подяки ветерану:

  • «Вибачте нас, цивільних, за те, що серед нас є чорти. Не всі такі. Дякуємо Вам за Вашу працю»
  • «Чому неадекват він, а соромно мені? Олексію, просто хочу ще раз сказати Вам дякую»
  • «Вибачте, що Вам довелося зіткнутися у цивільному житті з цією істотою! Дякуємо Вам за ваш подвиг та вашу роботу!»
  • «Пробачте нас за все. Будь ласка, пробачте. Ми обіцяємо бути гідним обличчям цивільного сектору людей. Ми безмежно Вас поважаємо та цінуємо. Ви - наше життя. Пробачте. Це сором і сльози. Так не може бути. Дана особа має бути притягнута до відповідальності»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінився Єгор Гордєєв: фото 7 років тому і зараз

Новини по темі