Юлія Бориско одягне дизайнерський фрак для зіркового дефіле

Юлія Бориско одягне дизайнерський фрак для зіркового дефіле

Ведуча ТСН.Ніч вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у сенсаційному образі.

Поділитися:

Ведуча ТСН.Ніч Юлія Бориско вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у дизайнерському брючному костюмі, а родзинкою образу стане сорочка-фрак. Неймовірний лук для ведучої створила відомий дизайнер Лариса Лобанова.

Лариса Лобанова - одеситка, з Юлією Бориско вони спілкувалися через Скайп. Але порозумілися буквально з першої секунди розмови.

Фото: Марічка Падалко перетворилася на звабливу Скарлетт О'Хара

"В житті я рідко вилізаю з джинсів і кедів, але до робочого одягу маю чіткі вимоги, - зізнається ведуча ТСН. - Люблю дорогий лаконізм, коли речі сидять як влиті, і японські мотиви. Щось на кшталт того, як в Голлівуді вдягають екіпажі космічних кораблів, і стилістичні танці навколо кімоно. В цьому сенсі Лариса дуже близька мені по духу".

Дизайнер одразу відзначила, що Юлія Бориско має чудове відчуття стилю.

"Так - без прикрас і зайвих деталей - одягаються відкриті, впевнені в собі жінки, які нічого не приховують", - говорить Лариса Лобанова.

Для показу на Ukrainian Fashion Week був обраний брючний костюм з сорочкою фрачного типу.

"Я обов'язково одягатиму його в ефір і на різні святковості. Цей комплект - вже серед улюблених!" - радіє Юлія Бориско.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21.30 в рамках Ukrainian Fashion Week.

Фото: Лідія Таран у стилі "романтік" відкриє показ Ukrainian Fashion Week

У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.