Юрій Горбунов пересів на байк (ФОТО)

Юрій Горбунов пересів на байк (ФОТО)

Спеціально для зйомок актор освоїв секрети керування надпотужним мотоциклом Honda X4.

Поділитися:

Уже цієї осені телеканал 1+1 покаже мелодраматичний серіал власного виробництва "Хазяйка".

Одну з ролей у серіалі зіграє улюбленець публіки, актор і ведучий телеканалу Юрій Горбунов. У серіалі "Хазяйка" Юрій виконав роль молодого професора екології Віктора, який пристрасно обожнює байки. Спеціально для зйомок актор опанував секрети керування надпотужним мотоциклом Honda X4. 

"Господар байка спочатку дуже переживав за свого залізного коня, який коштує $ 40 тис. Адже до цього я вмів їздити лише на звичайному мотоциклі, а байк - це зовсім інша річ, і тут достатньо своїх нюансів. Але коли ці нюанси мені пояснили, я сів - і поїхав. І дуже радий, що зміг. Тепер мені захотілося мати свій байк", - зізнався Юрій Горбунов

Нагадаємо, що раніше Юрій уже з'являвся в кадрі на триколісному мотоциклі в серіалі "Останній москаль".

"Хазяйка" - 24-серійна мелодрама власного виробництва "1+1 Продакшн". Це адаптація латиноамериканської теленовели "La Patrona". У центрі сюжету - сильна молода жінка, мати-одиначка Наташа Суворова (К. Варченко). Під тиском обставин вона змушена працювати на вугледобувній шахті "Алмазна", єдиному джерелі доходу провінційного містечка. Керує всім сильна та владна жінка - "господиня" шахти й усього міста Аліна Хмелевська (О. Стефанська). За сюжетом Наталія кидає виклик корумпованій системі міста та його "господарці" і не боїться протистояти їй.

Режисером української версії серіалу "Хазяйка" став Бата Недич, відомий своїми роботами "Ангел-охоронець", "Зцілення коханням", "Вовчиця" та ін. Сценарій адаптації написала найдрукованіша письменниця України Ірина Чернова, більше відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Головні ролі зіграють українські актори Станіслав Боклан, Олена Стефанська, Марк Дробот.